Hlavní obsah

Čím hlučnější milenci, tím lepší sex, tvrdí odborníci

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Donedávna byli příliš hluční milenci považováni za exhibicionisty. Podle nejnovějšího výzkumu, ale tito lidé mají mnohem lepší sex než ostatní. Hlasité sténání, ale někdy i nadávky prý jednoduše pomáhají k dosažení maximálního sexuálního uspokojení.

Foto: Profimedia.cz

Hlasitým sténáním toho druhého v podstatě ujišťujeme, že si vede dobře.

Článek

Hlasitým sténáním toho druhého v podstatě ujišťujeme, že si vede dobře a že má ve své činnosti pokračovat. Podle vědců si hlučné milování užívají především muži.

Z výzkumu, jenž byl uveřejněn v odborném časopisu Archives of Sexual Behaviour, dále vyplynulo, že většina žen je záměrně nejhlasitější těsně před a během partnerova vyvrcholení. Přičemž dvě třetiny z nich svými steny doslova urychlují partnerův orgasmus.

Podle vědců se většina žen i mužů shodla, že hlasité milování jim zvyšuje jejich sebevědomí.

Sexuoložka Tracey Coxová je ale jiného názoru. Jak uvedla pro Daily Mail, je nutné pohlížet i na individualitu jedinců. Ne všichni jsou schopni hlasitých projevů, přičemž to neznamená, že neprožívají milování stejně intenzivně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám