Hlavní obsah

Okořeňte svůj milostný život pomocí pár jednoduchých triků

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete svého přítele na Valentýna překvapit? Pak protentokrát zapomeňte na dárky ve tvaru srdíček a místo toho mu přichystejte erotické překvapení, na které jen tak nezapomene. Ať už vsadíte na sexy prádlo, inovativní předehru nebo zapojíte do hry některý z malých pomocníků, uvidíte, že bude u vytržení.

Foto: Profimedia.cz

Předehra může mít různé podoby.

Článek

Svatý Valentýn už klepe na dveře a vy přemýšlíte, čím letos obdarovat svého miláčka? Jistě, bonboniéra nebo nová vůně ho jistě potěší, ale každý ve skutečnosti ví, že ty nejlepší valentýnské dárky se rozdávají za zamknutými dveřmi ložnice.

Předehra v podobě sextingu

Pokud si myslíte, že svátek zamilovaný můžete ošidit večeří nebo kinem, pak jste na omylu. „Práce” začíná už ráno. Sexuální terapeutka Isiah McKimmieová doporučuje párům trávit celý den spolu nebo alespoň v průběhu dne sextovat, tedy posílat si nemravné erotické zprávy. „Intimita v průběhu dne vás společně naladí na večer plný očekávání,“ říká pro Daily Mail.

Na večer si pak pořiďte sexy spodní prádlo, které dodá na vzrušující atmosféře. „Nemusí se jednat o žádný extrém. Důležité je, abyste se v prádle cítila sebevědomě a komfortně, jen tak se budete moci opravdu uvolnit. Zkuste se jen vyvarovat svému obvyklému kompletu, na který je váš milý zvyklý. Trocha krajky nikomu neuškodí,“ radí McKimmieová.

Na samotné milování si pak vyhraďte dostatek času. „V našich uspěchaných životech nám téměř nezbývá čas na sex, a když se k němu už konečně dokopeme, většinou to bývá pozdě v noci, když už jsme unaví,“ říká McKimmieová a dodává, že i dvacet minut předehry dokáže divy.

Svíčky, bondáž i zavázání očí

Předehra je pro ženu klíčová a pro muže může být velmi vzrušující. Přichystejte si pro partnera něco, co víte, že ocení. „Méně dobrodružným párům může stačit voňavá koupel při světle zapálených svíček, jiní si užijí více zábavy s posilami v podobě erotických hraček.

Ani experimentům se ale meze nekladou. Zkuste se vžít do dominantní role a svázat partnera pomocí provazu nebo šál. Pokud se stydíte, můžete mu nasadit pásku přes oči a nechat ho napospas svým dotykům. Uvidíte, že si tato hra bude bavit vás i jeho.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám