Hlavní obsah

Vlastnosti, které mají společné všichni nevěrníci

Novinky, das

Podle odbornice na vztahy Olgy Levancukaové mají všichni nevěrníci společné rysy. Když se je ženy naučí rozpoznávat, existuje velký předpoklad, že si ušetří čas i případné slzy ze zklamání.

Foto: Profimedia.cz

Pokud jste někdy partnera přistihla při lži, pak buďte ve střehu.

Článek

„Čím dříve se žena naučí rozpoznávat tyto vlastnosti, tím dříve bude moci podniknout kroky ke své vlastní ochraně,” upozorňuje pro Daily Mail Olga Levancukaová.

Jaké vlastnosti jsou pro nevěrníky příznačné?

1. Egocentrismus - jestli něco nevěrníky spojuje, pak určitá forma narcismu. Většina z nich postrádá empatii a nehledí na nic jiného než na uspokojení svých vlastních potřeb, kam spadá nejen sex, ale i obdiv a pozornost od milenky.

2. Nejistota - další důvod, který mnohé muže vhání do náruče milenky, je jejich vlastní nejistota a strach z toho, že přestanou být u své ženy středobodem vesmíru. Proto si utvářejí záložní plán.

3. Chamtivost - řada mužů touží mít v životě to nejlepší, včetně své partnerky. Důvodem k jejich nevěrám je tedy neustálé hledání té nejlepší ženy.

4. Žárlivost - na svou nevěru mnohdy muži upozorní svými žárlivými scénami. V duchu hesla ´Podle sebe soudím tebe´ se užírají a často jsou vůči své ženě doslova paranoidní. Zatímco oni mohou vše, jejich partnerka nesmí nic.

5. Flirt - samotné nevěře dost často předchází na první pohled nevinný flirt. Pokud muž i před vámi flirtuje tzv. s každou sukní, pak je velká pravděpodobnost, že velmi snadno podlehne první ženě, která bude opětovat jeho flirt.

6. Lhaní - pokud jste někdy partnera přistihla při lži, pak buďte na pozoru. Přestože ne všichni lháři jsou podvodníci, jestli něco skutečně platí, pak to, že podvodníci jsou naprosto vždy lháři.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak poznat, že je vám partner emočně nevěrný

Když partner přestane komunikovat a o vztah pečovat, není lehké poznat, zda se jen potýká s dočasným problémem, nebo zda ukrývá nějaké větší tajemství. Hlavním...

Výběr článků

Načítám