Hlavní obsah

Nejčastější ženské milostné fantazie

Novinky, bok

Milostné fantazie jsou nedílnou součástí lidského života stejně jako sex samotný. Některé si člověk přenáší do reality, o jiných pouze sní. Jaké jsou nejčastější ženské milostné představy?

Foto: Profimedia.cz

V milostných fantaziích žen se objevují mnohé věci, které v reálném životě nechtějí nebo nemohou uskutečnit.

Článek

Málokdo veřejně a otevřeně přizná, o čem sní, obzvlášť týká-li se to sexu. To ale neznamená, že by žádné fantazie neměl. A platí to i o ženách. I ony mají své tajné fantazie, a není jich rozhodně málo. Přehled těch nejčastějších přinesli redaktoři serveru Askmen.

Milování s cizincem 

Většina žen vyčkává se sexem do té doby, než partnera dostatečně pozná. Potají ale sní o opaku, tedy náhodném a rychlém sexu s cizincem. O sexu, který si užije, bez závazků, bez možných očekávání.

Představa sexu s cizím člověkem totiž eliminuje všechny možné obavy, které by se mohly vyskytnout. Byla jsem dobrá, bude mě chtít ještě vidět?

Sex se ženou, milostná trojice

Sex s jinou ženou je v seznamu tajných milostných fantazií nedílnou součástí u velkého procenta žen. Stejně tak milostná trojice, která je stále velkým tabu. Ve snech je ale možné vše. Pro řadu žen je velkým lákadlem i vzrušením představa, že by je jejich partner sledoval při sexu s jinou ženou, případně mužem.

Proměna osobnosti 

Ženy také často sní o tom, že se při sexu mění ve svůj osobnostní opak. Pokud je žena v reálném životě cudná, častěji sní o tom, jak se při sexu mění v dračici. Ženy dominantnější naopak sní o podřízenějších sexuálních rolích, například služky.

Stejně tak, pokud je v reálném životě na ženu vyvíjen tlak, aby byla politicky nebo společensky korektní, ve svých fantaziích bude nejspíše tou, která bude tyto aspekty zcela bořit a porušovat.

Chuť být sexuálně ovládána

Další rozšířenou fantazií mezi ženami je touha být sexuálně zcela ovládána. Po natočení snímku Padesát odstínů šedi je více než jasné, že takové fantazie budou u žen nejspíš časté i nadále.

Co na tom ženy tolik láká? Podle odborníků představa, že by mohly být pro partnera pouhým sexuálním objektem. Skutečnost, že v reálu by takové chování jen málokomu prošlo, tomu na oblíbenosti jen přidává.

Ve snech je muž tím jediným, kdo vše řídí. Jeho vzrušení je poháněno vzrušením ženy, které jí dává. Za jím daných podmínek, jeho stylem.

Vztah s mladším mužem

Být s mužem, který je mladý a energický, i když možná nemá tolik zkušeností jako žena, to je to, co dělá tuto fantazii tolik žádoucí. Mladík s dychtivým pohledem toužící poznat veškeré milostné praktiky, to je pro mnoho žen nepředstavitelně vzrušující. Navíc, žena je v tomto případě tím, kdo vede, vyniká.

Úžasný a naprosto dokonalý milenec 

Zhruba 10 % všech žen nikdy nezažilo orgasmus, třetina pak má problémy s dosažením orgasmu během sexu. Není se proto čemu divit, že mnohé dámy nejsou po sexuální stránce ve vztazích spokojeny. I proto sní o dokonalém milenci, který je dokáže po všech stránkách zcela uspokojit.

Takový muž se o ženu stará ve všech ohledech - je tu pro ni, rozmazluje ji, hýčká, uspokojuje - tolikrát a tak dlouho, jak je potřeba. Svou oddaností, trpělivostí a chtíčem ji dovede k nejlepšímu sexuálnímu prožitku.

Sex na veřejnosti

Vzrušení z možného přistižení při sexu je tím, co dělá tuto fantazii tolik žádoucí. A to zejména pro ženy, které mají rády výzvy a vyznávají rychlé životní tempo.

Přítel (manžel) kamarádky 

V reálu existují některé skupiny mužů, se kterými sex nepřipadá v úvahu - manžel či přítel nejlepší kamarádky, manželův bratr, ale třeba i pošťák nebo zadaný soused. Možná i proto o tom ženy tolik sní. Mít sex s někým, kdo je jim dostatečně známý, ale na druhou stranu o něm neví všechno, a rády by to zjistily.

Reklama

Související články

Jak se zbavit studu při intimních hrátkách

Patříte mezi stydlivé, a po sexuální stránce nepříliš spokojené jedince, kteří si milování nedokážou příliš užít? Podle sexuologů je to dáno především nízkým...

Výběr článků

Načítám