Hlavní obsah

Zimní inspirace - bundy s kožíškem

Novinky, ema

Je až neuvěřitelné, jak moc po ránu klesá teplota na teploměru. Proti zimě je potřeba se chránit, a to všemi dostupnými prostředky. Podívejte se, jak se před mrazem a chladem chrání celebrity. A také, jak jim sluší bundy s kožíškem, které jsou stále velkým módním hitem.

Foto: Profimedia.cz

Irina Shayková, Goldie Hawnová, Chanel Imanová

Článek

Bunda s chlupatým límcem asi jen tak z módy nevyjde, vzkazují slavné tváře procházející se po chodnících Hollywoodu. Ačkoli zachumlané hvězdy často obouvají zcela nepochopitelně lodičky a dávají tak nakouknout na kombinaci holé kůže a několika vrstev zimních svršků, na kvalitní bundy nedají dopustit.

Kožich většina z nich vnímá jako módní doplněk, některé dámy se za něj neváhají v případě číhajících paparazzi i schovat.

Holé kotníky a nárty vystavila herečka Nicol Kidmanová, která takto oblečená spěchala na rozhovor, o něco tepleji se oblékla její kolegyně z branže Michelle Williamsová, kterou kožešina zdobila nejen okolo krku, ale i na hrudi v podobě delší prošívané bundy. Svérázně k ochlupenému svršku přistoupila zpěvačka Jennifer Lopezová, která honosnou kožešinou dala najevo, že patří mezi její velké příznivce.

Foto: Profimedia.cz

Nicol Kidmannová, Michelle Williamsová, Jennifer Lopezová

Stejně jako Jennifer Lopezová, i Kim Kardashianová patří mezi vyznavače mohutných a honosných kožešin na zimních svršcích. Takový kabát volila k monotónnímu černému outfitu a vysokým kozačkám nad kolena.

Modelka Alexa Chungová se v khaki parce s kožichem zahřívala na londýnském Fashion Weeku, kam oblékla sukni pod kolena s rozparkem. Ani bunda ji ovšem před proměnlivým počasím v Británii nezachránila.

Zato Paris Hiltonovou nic nezaskočí. Do zimního počasí a dokonce i do sněhu je dokonale připravena. Na své dovolené v americkém Aspenu nosila sněhule, zimní bundu s kožíškem, ale také černou čapku a sluneční brýle, které jí spíše než před sněhovými vločkami měly chránit před pohledy kolemjdoucích.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová, Alexa Chungová, Paris Hiltonová

Snadno lze na ulici postřehnout legendárního hudebníka Eltona Johna. I on vsadil na klasiku, a k jeho slabosti - extravagantním slunečním brýlím, oblékl jinak nenápadné černé tepláky světoznámé sportovní značky a pevné boty.

Modelka Cara Delevigneová svůj snímek umístila na sociální sítě. Pochlubila se opravdu bohatým kožíškem na kapuce.

Herečku Catherine-Zeta Jonesovou načapali paparazzi s dcerou. Tu vedla na hodinu houslí. Zahalenou herečku by v černém outfitu a béžových teniskách poznal málokdo.

Foto: Profimedia.cz

Elton John vsadil na klasiku, extravagantní byly pouze brýle. Zato Cara Delevigneová byla v bundě s kožichem nepřehlédnutelná. Catherine-Zeta Jonesová pro změnu k outfitu zvolila netradiční, ne zcela zimní obuv.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám