Hlavní obsah

Zavděčit se muži oblečením pod stromečkem není nikdy jednoduché

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakmile nemá mužský nějakého koníčka, bývá problém vymyslet pro něj dárek, ze kterého by měl opravdu radost. Nic nechce, všechno je zbytečné...

Článek

Pokud se vyznačuje vlažným vztahem k oblečení, pak většinou nezbývá než se řídit svým vlastním vkusem. Prostě ho obléknout tak, aby se líbil hlavně nám. Když mu pak řekne ještě někdo jiný, že mu to sluší, spokojenost se dostaví, i kdyby původně chyběla.

:.Quelle, 1299 Kč

Při nákupu se pro jistotu nezapomeňme zeptat, jak to bude s případnou výměnou zboží. Pokud se někde ošívají, raději nic nebrat a jít o dům dál. Větší jistoty se pochopitelně dočkáme v kamenných obchodech, stánek už po Vánocích nemusí vůbec existovat.

:.Bunda, 2495 Kč a šedý rolák, 395 Kč

Trochu vzruchu neuškodí

Pány, kteří se v oblékání léta letoucí drží při zemi, neuškodí trochu nadzvednout ze židle drobným výkřikem - výraznou barvou košile nebo vázanky, svižnou taškou či bláznivými trenýrkami.

:.Sarar v outletu, šedá košile 1349 Kč, červená 1049, dvojité balení hedvábných kravat 1349 Kč

Sázka na jistotu

Dárek pro ryze praktického muže, který navíc ostře sleduje domácí rozpočet, musí pro klid v rodině vycházet z jeho aktuálních potřeb. Proti rozevlátějším jedincům ho potěší věci nadčasové, které dlouho vydrží.

:.Mikina Timezone, 1800 Kč

Elegance nezklame

V kategorii dospělých mužů teď o délku koně před vším ostatním vede ležérní elegance. Přestože na sebe ničím zvláštním neupozorňuje, dýchá z její promyšlené střídmosti kvalita. :.Trenýrky Dreeve, černé pořídíte za 290 Kč, pruhované na 249 Kč

:.Vínová mikina Bushman

Foto archív firem

Reklama

Související témata:

Související články

Módní výstřelky a trendy do tělocvičny

Rozhodnutí brát cvičení vážně, a ne o něm pořád jen mluvit, je zapotřebí odměnit. Nikoli ovšem posledním dortíčkem na rozloučenou se špatnou životosprávou,...

Výběr článků

Načítám