Hlavní obsah

Zaměřeno na muže: Plavkové trendy

Novinky, Linda Humlová

Přestože to mají muži s vybíráním plavek o poznání snazší než ženy, i oni by měli sledovat současné módní trendy. Doba slipových plavek je už totiž nenávratně pryč. Jaké modely dominují letošní sezoně? Inspirujte se naším výběrem.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

Sháníte nové plavky a nevíte, které si vybrat? Pokud nepatříte mezi závodní plavce, pak zapomeňte na ty slipové, které jsou již prudce neaktuální. Zakázané by měly být i dlouhé bermudy pod kolena. Ty sice mohou nahradit klasické kraťasy, ale na vodní radovánky se vůbec nehodí. Nasávají totiž do sebe velké množství vody, dlouho schnou a navíc nejsou estetické.

Módní jsou naopak plavky ve stylu kraťasů v délce do půli stehen. Co se týče designu, tam záleží jen na vás. Nosí se zejména barevné modely, které působí mladistvě a svěže. Nebojte se například růžové, oranžové či žluté barvy.

Vsadit můžete i na drobné vzory. Univerzální jsou pak plavky v černé a tmavě modré barvě, které budou slušet i starším ročníkům.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Žluté, Marks & Spencer, 649 Kč. Modré, F&F, 229 Kč. Oranžové, H&M, 299 Kč. Tmavě modré, Zara, 549 Kč. Modré, H&M, 399 Kč. Klobouk, H&M, 299 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Brooks Brothers

Čemu věnovat pozornost při výběru slunečních brýlí

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Zelené, Happy Socks (prodává Urbanlux), 1699 Kč. Růžové, Happy Socks (prodává Urbanlux), 1399 Kč. Modré, Marks & Spencer, 649 Kč. Světle modré, Happy Socks (prodává Urbanlux), 1399 Kč. Boty, Crocs (prodává Urbanlux), 1359 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva plavky: Marks & Spencer, 649 Kč. F&F, 229 Kč. F&F, 229 Kč. Ledvinka, H&M, 499 Kč. Černé pantofle, 349 Kč. Modré pantofle, H&M, 429 Kč.

Foto: archiv firmy

Rychleschnoucí plavky, Marks & Spencer, 649 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy vládnou letošní plavkové sezoně

Výběr plavek není zdaleka jednoduchá záležitost. Musí splňovat vlastnosti perfektně střiženého spodního prádla, a přitom být trendy, protože nás v nich uvidí...

Výběr článků

Načítám