Hlavní obsah

Výherci soutěže Elite Model Look jsou novou posilou modelingu

Novinky, lin

Mezinárodní soutěž Elite Model Look zná své vítěze. Velkolepé finále se konalo 29. listopadu v italském Miláně, výherci se stali patnáctiletá Valerie Chenskaya z Ruska a sedmnáctiletý Antonio Freitas z Brazílie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Finále soutěže Elite Model LookVideo: AP

 
Článek

Soutěže se zúčastnilo celkem 64 soutěžících z 30 zemí světa. Kromě vyhlášení hlavních vítězů si 15 nejlepších finalistů rozdělilo garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 20 miliónů korun.

Prezident společnosti Elite Management Vick Mihaci pro agenturu AP řekl: „Za svou volbou si pevně stojíme, oba výherci pro nás symbolizují spojení netypického a zajímavého vzhledu a klasické krásy.”

Češi neuspěli

Soutěže se zúčastnili i výherci českého a slovenského klání. Za Českou republiku to byla Leontýna Šiřinová (16), Václav Chvojka (21) a za Slovensko Nataša Košťová (15) a Matúš Gašparík (16). Zabodovala ale pouze Nataša Košťová, která se dostala do výběru deseti nejkrásnějších začínajících modelek světa a získala tak smlouvu ve světové síti modelingové agentury Elite. Díky ní si může přijít v průběhu dvou let na výdělek až 1 200 000 korun.

V minulosti zabodovaly v soutěži Češky Eva Klímková, Bára Podzimková či Jana Tvrdíkova a Slovenky Linda Nývltová, Michaela Kociánová či Michaela Hlaváčková.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look (9x)

Vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2017

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám