Hlavní obsah

Vsaďte na pohodlí a vyměňte šaty za kalhoty

Novinky, Eva Dvořáková

Módní a společenské akce ovládly kalhoty. Spousta dam odmítla vystavovat svá těla v upnutých, postavu kopírujících sexy šatech, ve kterých je občas náročné uhlídat, aby sem tam něco nevykouklo, a nezpůsobilo tak společenské faux pas. Ženy se naopak obrátily na pohodlné kalhoty, na které se téměř v každém případě mohou stoprocentně spolehnout.

Foto: Profimedia.cz, Reuters

Outfit z předávání cen MTV EMA Awards. Napodobíte ho s leopardími kalhotami, Lindex 899 Kč. Nebo bílými s květinou rovného střihu, Marks&Spencer 2299 Kč

Článek

Pokud i vy raději sázíte na pohodlí než na krátké sukně, zabruste do nákupních center. V jarních kolekcích se to moderními spodky jenom hemží, o míře barev, střihů a látek ani nemluvě.

Na tento styl je většinou ideální pro každé počasí. V zimě je ale vhodnější odložit volnější a vzdušné kalhoty, nebo je naopak oblékat jen při výjimečných příležitostech. Díky tenkým látkám, ze kterých jsou většinou ušity, se hodí spíše na letní počasí. Naopak společensky střižené nebo úzké vzorované kalhoty můžete nosit téměř v každém ročním období.

Šaty odhalují příliš mnoho

Někdo by mohl namítnout, že kalhoty ženy nosí často, tak proč proboha i na slavnostní událost, kdy je většinou zvykem oblékat šaty? Je to zcela jednoduché. Díky nohavicím poskytnete ostatním dostatek prostoru pro jejich představivost, o kterou je ochuzujete v případě mini šatů s hlubokým výstřihem.

Občas totiž bývá odhaleno zbytečně mnoho. Proto se nebojte šikovně střižené kalhoty lichotící vaší postavě obléknout třeba i na romantickou večeři či pracovní schůzku. Méně je někdy více.

A jak na to? Jako inspirace vám poslouží slavné dámy, které na chvíli vyměnily šaty za stylové kalhoty.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Styl herečky Kate Hudsonové: Kalhoty s estahovací gumou v pase, Orsay 699 Kč. Zebří kalhoty se zapínáním, Lindex 799 Kč.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Styl zpěvačky Rity Ory: Vzorované džíny, 1699 Kč Esprit. Růžové s rovnými nohavicemi, Marks&Spencer.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Styl herečky Stacy Martinové: Kalhoty s pery, černobílé s gumou v pase, obojí F&F.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Styl Cameron Diazové: Kárované kalhoty, Lindex 899 Kč. Harémové s květinami, Marks&Spencer.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Styl zpěvačky Jessie J.: kalhoty se zelenou kostkou, Esprit 1999 Kč. Modré společenského střihu, F&F.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám