Hlavní obsah

Victoria Beckhamová představila svou novou kolekci

Victoria Beckhamová už dávno není brána jen jako bývalá členka hudební skupiny Spice Girls. Tato módní ikona je úspěšnou návrhářkou, která tvoří pod vlastním jménem stylové kousky plné ženských siluet a nadčasových modelů. Jak vypadá její nejnovější kolekce?

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová

Článek

Módní značka Victoria Beckham se „zrodila” již v roce 2008, kdy bývalá zpěvačka začala navrhovat vlastní modely. Většina lidí bývalou členku Spice Girls podceňovala, ovšem ukázalo se, že má doopravdy talent.

Zanedlouho její modely začaly nosit i její další slavné kolegyně jako například zpěvačka Beyoncé či herečky Demi Mooreová, Cameron Diazová a Gwyneth Paltrowová a prodeje začaly výrazně stoupat.

V roce 2019 se návrhářka navíc zřekla používání pravých kožešin a exotických kůží, což její popularitu ještě zvýšilo.

V jednoduchosti je krása aneb Styl podle Victorie Beckhamové

Styl

Kolekce podzim/zima

Nová kolekce pro nadcházející podzim a zimu byla plná klasických ženských kousků. Nechyběly široké kalhoty, midi sukně, trenčkoty a béžové kalhoty.

Victoria je známá svojí oblibou v nadčasových střizích, které podtrhnou ženskou siluet, ale zároveň nechají prostor k fantaziím.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce pro letošní podzim/zimu

Co se týče barevné palety, kolekce zahrnovala zejména oblečení v pastelových barvách, jako je světle růžová, modrá a béžová. Nechyběly ale ani monochromní looky v černé barvě.

Důraz byl kladen i na vzory. Drobné, ale i velké květy se prolínaly celou kolekcí. Nechybělo ani Victoriino oblíbené mixování vzorů. Troufnete si na kombinaci svetru s kohoutí stopou a květovaného kabátu?

Foto: Profimedia.cz

Nechybí kombinace vzorů.

Foto: Profimedia.cz

Elegantní a ženské kousky tvoří základ kolekce.

Reklama

Související články

Nejžádanější tenisky roku 2021

Sportovní móda je jedno z nejrychleji se rozvíjejících módních odvětví. Tenisky už zdaleka nejsou jen součástí sortimentu sportovních značek, ale dostaly se...

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Výběr článků

Načítám