Hlavní obsah

Většina dárků v podobě spodních kalhotek končí trapasem

Novinky, das

Na první pohled se zdá, že koupením kalhotek pod stromeček člověk nic nezkazí, ale jak ukazují průzkumy, je tomu přesně naopak. Více jak polovinu všech darovaných kalhotek nikdo nenosí a ani již nikdy nosit nebude. Obvykle končí v koši.

Foto: Profimedia.cz

Vybrat ty správné kalhotky není vůbec jednoduché.

Článek

Kalhotky nalezené pod stromečkem jsou velmi často příliš malé, příliš velké, příliš odvážné anebo ve špatně zvoleném barevném odstínu.

Podle národního britského průzkumu se muži v nakupování spodního prádla netrefují pravidelně po celý rok, nicméně v období Vánoc jsou tzv. úplně mimo.

Největší chybou je podle specialistky na spodní prádlo Dr. Beckmannové, když muži koupí červené krajkové spodní prádlo nebo jiné erotické prádlo. Ne každé ženě toto prádlo sluší a ne každá je natolik odvážná, aby si ho vůbec vyzkoušela.

Snaha mužů pak obvykle nebývá oceněna, což může způsobit celou řadu dalších problémů.

Pokud muž netrefí správnou velikost ženy, pak se může jednat o skutečné faux pas. Když je ženě prádlo malé, pak jí sice může zalichotit, že partner byl přesvědčen, že je ve skutečnosti štíhlejší, ale zároveň jí může po psychické stránce ublížit, protože je tak tlustá, že prádélko neoblékne.

Příliš velké prádlo může způsobit ještě větší poprask. Žena si obvykle pomyslí: "To vypadám opravdu tak tlustě, že mi koupil takovou velikost?"

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoce po americku aneb Vracíme dárky

Snad každý alespoň trochu zná historii Vánoc, proč se slaví a jakým způsobem. Jak se slaví v České republice, že máme „našeho” Ježíška, je jasné. Ale jak tomu...

Inspirace na vánoční dárky pro ženy

Ženy touží být především hýčkané. Přestože mnohé z nás potěší praktické dárky do domácnosti, vánoční dárky by měly především pohladit po duši a povzbudit...

Výběr článků

Načítám