Hlavní obsah

Versace, Max Mara a další aneb To nejlepší z Milánského týdne módy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec února se ve světě módy nesl ve znamení Milánského týdne módy, kde značky luxusních módních domů předvedly svoji nejnovější kolekci pro období podzim/zima 2022-2023. Jaké přehlídky by neměly chybět ve vašem hledáčku?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídka značek Roberto Cavalli, Max Mara a Versace

Článek

Max Mara 

Přehlídka značky Max Mara předvedla v zásadě to, co se od ní čekalo. Převažovaly nositelné monochromatické modely v neutrálních barvách.

Kromě klasických zimních kousků v podobě roláků, oversized svetrů, kabátů a vest byly k vidění také široké sukně a kalhoty do pasu, které působí obzvláště v kombinaci s upnutým rolákem velmi sofistikovaně a elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Max Mara

Roberto Cavalli

Značka Roberto Cavalli uvedla velké množství sexy černých rób s nejrůznějšími druhy průstřihů, které budou v budoucnu jistě k vidění na hollywoodských celebritách na červeném koberci.

Nechyběly ale ani modely s návrhářovými oblíbenými zvířecími potisky. Konkrétně leopardí vzor byl k vidění jak na šatech, tak odvážných overalech.

Přehlídka večerních rób od návrhářky Pamelly Rolandové

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Roberto Cavalli

Tod's

Značka Tod's předvedla nadčasovou kolekci plnou nositelných kousků. Kromě oversized bund a svetrů byly k vidění zejména zkrácené nohavice po kolena v kombinaci s kozačkami, což je trend, který bude vládnout příštímu roku.

Chanel zdražuje a mění strategii. Chce konkurovat značce Hermès

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Tod's

Versace

Návrhářka Donatella Versace předvedla kolekci plnou sexy šatů s korzetovým řešením živůtku. Nechyběly ani odvážné minisukně či úpletové sety. Co se týče svršků, návrhářka vsadila na oversized kabáty s ramenními vycpávkami, které se drží v oblibě již několikátou sezonu.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Versace

Reklama

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu jaru

Také už se nemůžete dočkat března? Jaro už visí ve vzduchu, je tak nejvyšší čas porozhlédnout se po tom, jaké trendy budou vévodit nadcházející sezoně. Jaké...

Výběr článků

Načítám