Hlavní obsah

Tričko s nápisem je originální kousek, který dodá vašemu šatníku šťávu

Novinky, Linda Humlová

Hledáte kousek, který ozvláštní váš šatník, ale zároveň se chcete vyvarovat přílišné extravagance? Obyčejné jednobarevné tričko s nápaditým nápisem zapluje do vaší skříně s grácií, navíc se stane pomyslnou třešničkou na dortu každého outfitu. Pořiďte si nápis, který nejlépe sedí k vaší osobnosti a uvidíte, že tričko najdete v koši na prádlo častěji, než byste možná chtěla.

Foto: Archiv firem

Zleva: Esprit, 749 Kč. Pull&Bear, 139 Kč. Pull&Bear, 169 Kč

Článek

Možná si říkáte, k čemu vám bude další obyčejné tričko s nápisem, ale věřte, že je to univerzální kousek, který najde velké využití. Hodí se totiž na dny, kdy nevíte, co na sebe, ale i na večery, kdy chcete vypadat stylově a zároveň nenuceně.

Dejte najevo, co si myslíte

Při vybírání se řiďte vaší oblíbenou barvou, střihem, ale hlavně nápisem. Díky němu každý pozná, jestli jste rebelka, vtipálek, módní guru nebo nemáte zrovna svůj den. Vtipný potisk se často stává předmětem konverzace, vyvarujte se proto předem faux pas a nezapomeňte si ho při nákupu trička důkladně přečíst.

Svůj vysněný kousek můžete nosit k obyčejným džínům nebo ho zastrčit do pasové sukně. Skvěle také vypadá v kombinaci s koženými nebo černými kalhotami a sakem.

V létě k němu stačí vzít roztrhané kraťasy a na nohy nazout barevné sandály. Tričko s nápisem se hodí zkrátka ke všemu, novým kombinacím se meze rozhodně nekladou.

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Trendy loga

Ať už jste milovnice značek, nebo ne, loga na tričkách jsou letos v kurzu - čím větší, tím lepší. Sice si za tyto kousky budete muset připlatit, ale věřte, že vám vydrží dlouho, a potisk jen tak nezmizí. V tomto případě ale volte ostatní oblečení a doplňky raději opatrně.

Foto: archiv firem

Zleva

Zapomeňte na další kousky s logem v podobě kabelky či pásku, místo toho vsaďte na dobře padnoucí jednobarevné džíny a hladkou kabelku bez aplikací. Na nohy nazujte oblíbené bílé tenisky, které příjemně doplní celkový sportovně elegantní look.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Probuďte jaro v šatníku s růžovou barvou

Růžová barva je v aktuální sezóně opět v módě. V obchodech často naleznete různorodé kousky v pastelových barvách, kterým dominuje právě růžová. Ať už si...

Jaké boty nosit k jarním šatům

Sezóna šatů pomalu začíná. Než budete moci zcela odložit punčocháče, ukážeme vám, jak lze kombinovat různé druhy bot s jarními šaty. V letošním roce se barvám...

Výbava šatníku podle modelky Mirandy Kerrové

Světově proslulá modelka a bývalá tvář módní značky Victoria's Secret, Miranda Kerrová, je proslulá svým bezchybným stylem. V módě neexperimentuje, naopak je...

Výběr článků

Načítám