Hlavní obsah

Tři trendy, které budou vévodit letošní jarní sezoně

Novinky, Linda Humlová

Ačkoliv je teprve únor, v obchodech už dávno úřaduje jarní zboží. Jaké trendy si pro nás připravili renomovaní módní návrháři a co si pořídit do své skříně, abyste byla opravdu trendy?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Lacoste, Victoria Beckham, Louis Vuitton

Článek

Návrat sedmdesátek

Není ničím neobvyklým, že se móda ráda opakuje a když není zbytí, sahá pro inspiraci do minulosti. Aktuálně slaví návrat sedmdesátá léta.

Připravte se proto na příval pestrých barev a vzorů. Dále se vrací roláky, sukně v délce po kolena, puntíkatý vzor či například prodloužené límečky, které byly vidět například na přehlídce bývalé zpěvačky a nynější návrhářky Victorie Beckhamové.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Gucci, Victoria Beckham, Gucci

Tři pařížské přehlídky, které vám vezmou dech

Styl
Foto: archiv firem

Šaty, Orsay, 699 Kč. Sako, Esprit, 1499 Kč. Kalhoty, Esprit, 1999 Kč. Šaty, H&M, 899 Kč. Sukně, Marks & Spencer, 1799 Kč. Sluneční brýle, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 1930 Kč

Kancelářská móda

Prolínajícím se trendem je také kancelářská móda. Šedé kostýmky byly k vidění snad na všech významných přehlídkách.

Kromě klasického kalhotového kostýmku se vrací i jeho zkrácená varianta s bermudami či šortkami. Oblibě se těší také vestičky, které můžete nosit právě v kombinaci s oblekem, nebo jen přes košili či dokonce holé tělo.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Burberry, Victoria Beckham, Max Mara

Zamilujte si oblek, základ nejen pánského šatníku

Styl
Foto: archiv firem

Sako nalevo, H&M, 999 Kč. Vesta, Zara, 1299 Kč. Bermudy, Zara, 799 Kč. Sako napravo, Lindex, 999 Kč. Sukně, Lindex, 499 Kč

Neony jinak 

Co se týče barevné palety, nejvýraznější je bezpochyby návrat neonových barev. Zapomeňte ale na kousky, které připomínají diskotékový styl 90. let. Raději se poohlédněte po elegantních a vkusných modelech, které díky neonově žluté, modré či růžové barvě dostanou nový, neokoukaný ráz.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Valentino, Jacquemus, Hugo Boss

Foto: archiv firem

Plášť, Esprit, 2299 Kč. Šaty, & Other stories, orientační cena 2200 Kč. Košile, Marks & Spencer, 1499 Kč. Sukně, H&M, 599 Kč. Mikina, Kik, 139 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám