Hlavní obsah

Trendy v ženském oblečení, které muži nenávidí

Novinky, bok

Módní trendy znamenají pro některé lidi nedílnou součást života. Zvláště ti jedinci, kteří chtějí být vždy „in”, na ně nedají dopustit. Co není módní a nefrčí, to si na sebe jednoduše neobléknou. Jít s dobou ale nemusí být vždy k užitku. Ne všechny trendy se líbí všem, citelný rozdíl pak může nastat z hlediska vnímání mezi muži a ženami.

Co se mužům nelíbí na ženském oblečeníVideo: Novinky

 
Článek

Která žena by se nechtěla líbit opačnému pohlaví? Proto dělá často mnohé, aby toho dosáhla, k čemuž bezesporu patří i pěkně se obléci. Ne vždy ale může být její snaha oceněna, a to hlavně v případě, kdy si oblékne něco, co muži všeobecně nemohou ani vystát.

Pak je kolikrát jedno, jestli se pod novou drahou sukní či kabátem skrývá pěkná postava, odpor k aktuálnímu outfitu to nezmírní. Přehled některých módních trendů, které mají ženy v oblibě, ale pánové nemohou ani vystát, přinesl server Cleo.

Kalhotový kostým 

Kalhoty jsou součástí dámského šatníku již mnoho let. V převážné většině kombinací ženám sluší a dokonce podtrhují jejich křivky, nesmí se ale jednat mezi ženami o velmi populární kalhotový kostým. Ten totiž pánové nemohou „ani cítit”.

Tenisky na klínku 

Opět pro dámy trendy a hlavně pohodlná záležitost. Dá se nosit v mnohých kombinacích i barevných variantách. Pánové jsou ale jiného názoru, ženám prý nejvíc sluší klasické boty na podpatku.

Široké klobouky 

I pokrývka hlavy může být důvodem k šarvátce. U žen představuje nejen potřebnou, ale často i módní záležitost, muži to ale vidí jinak. Pokrývky hlavy ženám podle nich příliš nelichotí.

Legínové kalhoty

Legíny byly svého času nepostradatelnou součástí šatníku dětí i dospělých. Poté se stáhly do ústraní, aby se v poslední době opět dostaly do popředí zájmu. U pánů ale prim nehrají, a to ani v případě, když lichotí ženské postavě a zdůrazňují tělesné křivky.

Tílka s širokým výstřihem po stranách

Co bylo dříve tabu, nyní už neplatí. Doby, kdy nesměla být vidět ramínka od podprsenek nebo jakákoli sebemenší část ženských ňader, jsou nenávratně pryč. Ženy tak mohou nosit prakticky cokoli. Není ničím výjimečným potkat v teplejších dnech ženy či dívky oblečené ve výraznějších podprsenkách, přes které mají oblečené pouze na první pohled poněkud vytahané tílko s širokými průstřihy po stranách, které odhalují vnady.

I v tomto případě ale platí, že příliš odhalující ženské oblečení nemusí být podle mužů nutně i sexy. Panuje spíše názor, že jde o poměrně nedbalý projev odívání.

Svetry nadměrných velikostí

Také jste někdy potkali na ulici člověka, jehož vytahaný svetr vypadal, že ho zdědil po vzdálených příbuzných? Někdy je to bohužel realita, nesmí to být ale módní trend. Ženy a dívky pyšnící se štíhlou i korpulentnější postavou na sebe někdy oblékají svetry nadměrných velikostí, do kterých by se vešly klidně i dvakrát, a to záměrně.

Další z trendů, který, byť pohodlný, na přitažlivosti nepřidá, a u mužů rozhodně nezaboduje.

Čelenky do vlasů

Která malá holčička s delšími vlásky alespoň jednou neměla na hlavně krásnou čelenku? Tento doplněk je jistě potřebný, ale měl by zůstat nezbytnou výbavou právě jen pro malé holčičky. Dospělým ženám podle vyjádření mnohých pánů nesluší.

Kalhoty s nízkým sedem 

Tento v poslední době oblíbený hit v dámském šatníku vyvolává v řadě mužů opravdové záchvaty paniky. Pomineme-li všeobecný názor, že ženy podle nich vypadají, jako by právě utekly z dostihů nebo cirkusu, vévodí mezi pány jednoznačný názor na tyto „kalhoty” - sexuální tlumič a ničitel přitažlivosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Trendy kotníčkové boty se hodí ke všemu

Ani nízké, ani vysoké, prostě tak akorát. Kotníčkové boty vídáme na ulicích dnes a denně. Pro důvod jejich oblíbenosti nemusíme chodit daleko. Jejich největší...

Jak si vybrat ideální zimní kabát

Rozhodnout se pro kabát či bundu na nadcházející zimu, se může zdát velmi jednoduché. Mnoho lidí ho často zanedbává a koupí to, co se jim líbí a o funkčnosti...

Výběr článků

Načítám