Hlavní obsah

Trendy kotníčkové boty do každého počasí

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud byste si měla vybrat jedny boty, které vás budou provázet celým podzimem, vsaďte na šněrovací obuv v pánském stylu. Ta je horkým trendem letošní sezony a nosí ji módní ikony po celém světě. Jaký model si vybrat a jak boty kombinovat?

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 999 Kč

Článek

Robustní boty byly poprvé k vidění na přehlídce luxusní módní značky Balenciaga. Boty nejdříve vzbudily kontroverzi, jelikož působí mnohdy až příliš robustním dojmem. Postupně se z nich ale stal hit letošní sezony.

Hlavní výhodou těchto bot je dvojitá až trojitá podrážka, která skvěle izoluje od chladných chodníků. Zároveň vám podešev dodá pár centimetrů na výšce a hezky prodlouží nohy.

Vybírat můžete mezi velkým množstvím modelů. Nosí se jak ty zcela hladké, tak ty se šněrováním nebo zipem.

Foto: archiv firmy

Boty Bottega Venetta

Vybírat můžete mezi černými, ale i jinak barevnými modely. Skvěle vypadají například robustní boty ve vínové, béžové, ale i bílé barvě. Důležité je umět je správně kombinovat.

Nevýhoda těchto bot totiž spočívá v tom, že mohou působit až příliš pánským dojmem. Základním pravidlem je kombinovat je s upnutým spodním dílem oblečení. Noste je proto společně s kontrastními ženskými kousky, jako jsou například punčocháče a zimní květované nebo úpletové šaty.

Skvěle vypadá také kombinace šněrovacích bot, úzkých skinny džín a romantické halenky s výrazným límečkem, přes kterou můžete přehodit ledabylý kardigan.

Foto: archiv firem

1. H&M, 1499 Kč. 2. H&M, 949 Kč. 3. CCC, 2499 Kč. 4. Deichmann, 999 Kč. 5. Desigual, 3499 Kč. 6. Deichmann, 1199 Kč. 7. CCC, 2499 Kč

Foto: archiv firem

1. Xti (prodává Eobuv), 1806 Kč. 2. Deichmann, 1199 Kč. 3. CCC, 999 Kč. 4. Calvin Klein (prodává Eobuv), 6181 Kč. 5. H&M, 999 Kč. 6. CCC, 1899 Kč. 7. CCC, 999 Kč

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Na tom, v čem spíte, záleží

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak velký vliv může mít na váš vztah s partnerem to, v čem oba spíte? I tahle zdánlivá banalita občas vyžaduje přemýšlení...

Výběr článků

Načítám