Hlavní obsah

Trendy barva na vlasy, která se stala hitem Hollywoodu

Novinky, Dana Sokolová

Známé osobnosti jako topmodelka Bella Hadidová, zpěvačka Selena Gomezová či herečka Dakota Johnsonová a celá řada dalších krásek z amerického Hollywoodu doslova propadly podzimnímu trendu v barvení zvanému espresso.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Dakota Johnsonová

Článek

Inspirací techniky barvení je skutečná káva, podle kadeřníků se ale nejedná o žádnou jednoduchou proceduru. Jde o vrstvení několika různých odstínů hnědé, která nejvíce sluší ženám s tmavším tónem pleti. Ženy s přirozeně blond vlasy by si tak tento trend měly nechat raději ujít.

Foto: Profimedia.cz

Selena Gomezová

Technika espresso se hodí jak pro dlouhé, tak krátké vlasy, nicméně u kratších vlasů vyžaduje mnohem větší um kadeřníků, pro které je náročnější držet se jedné techniky barvení.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka Bella Hadid

V podstatě se jedná o alternativu k technice barvení balayage, což je způsob melírování, při němž se neoddělují jednotlivé pramínky vlasů, ale malují se stylem, jako by se štětečkem zametalo, což v konečném výsledku vypadá velmi přirozeně. Přechody jsou tedy plynulé a přirozené i tam, kde se do jednoho barevného odstínu vkládají i pramínky s výraznými odstíny.

Výhodou balayage je především to, že je vhodná pro všechny typy pleti, protože umožňuje jakékoli barevné kombinace a sluší všem délkám.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Chrissy Teigenová

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám