Hlavní obsah

Slavné ženy, které v padesáti vypadají lépe než před dvaceti lety

Novinky, das

Svým vzhledem a hereckým či hudebním umem oslňují diváky již více jak dvacet let. Přibývající věk jim přesto neubírá na atraktivitě, naopak. Skoro to vypadá, že některé ženy prostě nestárnou a v padesáti vypadají dokonce lépe než před lety.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Gwen Stefani, Jennifer Lopezová, Jennifer Anistonová

Článek

Ve většině případů to přitom není dáno jen šikovností plastických chirurgů, ale často zdravým životním stylem a několika zkrášlovacími fígly. Podívejte se s námi, co stojí za krásou slavných padesátnic.

Zpěvačka Jennifer Lopezová

Svým půvabem a sexy zadečkem okouzlovala muže již před více jak dvaceti lety. Za její dokonalou postavou tehdy stály především genetické dispozice a tanec. Po narození dvojčat na chvíli své dokonalé křivky ztratila, ale svou zarputilostí je získala opět zpět.

Jennifer Lopezová v šatech značky Versace zaplavila internet

Styl

Přestože se netajila tím, že absolvovala hned několik očistných procedur, které se zdravím nemají mnohé společného, za hlavního strůjce jejího úspěchu je považována láska k pohybu a silná vůle.

Od té doby, co žije s hráčem baseballu Alexem Rodriguezem, tráví mnoho času v posilovně a podle mnohých odborníků má i díky tomu dokonalejší tělo než před lety.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová v roce 1997

Předností Jennifer jsou i její krásné vlasy. Podle slavného britského kadeřníka Jamese Johnsona je patrné, že o své vlasy skutečně skvěle pečuje, přesto se nebrání používat i nejrůznější příčesky, díky kterým svému účesu dodává na dokonalosti a mladistvosti.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová 2019

Podle odborníků je také velmi dobře, že Jennifer sází na světlejší odstíny barvy vlasů, které jsou ve vyšším věku lichotivější, stejně tak jako přirozený make-up. Na letech Jennifer také ubírá dobře upravené a zvýrazněné obočí.

Herečka Cate Blanchettová

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchettová 2002

Australská herečka Cate Blanchettová je maminkou čtyř dětí, přesto na svůj věk vypadá skvěle.

Podle odborníků za to může nejen její velmi štíhlá postava, ale i dobře zvolený nadčasový účes, kterému dodává na atraktivnosti světle medová barva.

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchettová 2019

Teplejší odstíny blond vypadají i ve vyšším věku přirozeně a zjemňují rysy v obličeji. Stejně tak jako líčení respektující její přirozený tón pleti či zvýrazněné tmavé řasy, které zvýrazňují její oči.

Cate Blanchettová: Bez svého muže bych byla ztracená

Styl

Herečka Jennifer Anistonová

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová 2006

Slavná herečka, kterou mnozí odborníci považují za symbol naprosto přirozené krásy, která přesně ví, co jí sluší a toho se i spoustu let drží.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová nyní

Asi nejpatrnější je to na jejím sestříhaném účesu, který je po vrstvách vyfoukán dovnitř a lichotí ženám jakéhokoli věku.

Předností tohoto účesu také je, že dodává objem, který zejména ve vyšším věku ženy ztrácejí s měnící se strukturou vlasů.

Jennifer Anistonová: Snažila jsem se o dítě dlouho

Styl

Zpěvačka Gwen Stefani

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefani 1999

Gwen Stefani je známá pro svůj osobitý styl, který má vždy dokonale propracovaný.

Její přirozeně tmavé rysy velmi dobře fungují s platinovou blond a dodávají Gwen na mladistvosti. Její skutečný věk by jí hádal málokdo.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefani

Nicméně platinová blond nesluší všem ženám, stejně jako tóny neonových barev, jež byly trendy předchozí sezonu.

U všech blond odstínů je také důležité hledět na to, aby starší ženě zůstalo světlejší obočí, byť domalované, protože příliš tmavé obočí přidává roky.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Harmonické stáří ve dvou bývá iluze

Představa o dvou starých lidech, kteří spolu tráví veškerý svůj čas v harmonii, lásce a vzájemném porozumění, tedy bez hádek a dalších problémů, je sci-fi. Čím...

Výběr článků

Načítám