Hlavní obsah

Slaďte si módní styl se svým čtyřnohým mazlíčkem

Novinky, Linda Humlová

Je pro vás pejsek nepostradatelný člen rodiny? Udělejte si společnou radost a pořiďte si outfit, který povýší vaše každodenní procházky na zcela jinou úroveň. Stačí sladit pejskův obojek či vodítko s kabelkou nebo botami a uvidíte, že se do venčení už nikdy nebudete nutit.

Foto: Archiv firmy

Ukažte všem, že k sobě patříte (Demeven).

Článek

Sice občas rozkoušou pár oblíbených bot a jejich chlupy nacházíme snad i v zavařovacích skleničkách, ale stejně bychom je za nic nevyměnili.

Psí společníci nám dokážou spolehlivě vykouzlit úsměv na tváři a zlepší i sebehorší den. Nezapomeňte pejskům oplatit jejich vroucí lásku a dopřejte jim chutný pamlsek nebo třeba nový obojek, který můžete zkombinovat s vaším venčícím outfitem. Jak na to?

Sportovci

Sdílíte s mazlíčkem společnou vášeň k pohybu? Pokud vám nevadí si s pejskem občas popoběhnout, volte jednoduchý, ale praktický komplet, který vám nebude bránit v pohybu a zároveň se budete cítit pohodlně.

Obyčejné šedé tepláky doplňte sportovním tričkem a džínovou bundičkou. Jako kabelku volte malou „crossbody” verzi se třemi přihrádkami, do kterých můžete umístit jak pamlsky, tak telefon s peněženkou. Pejskovi pořiďte moderní obojek s šátkem, který vypadá stylově a zároveň je velmi funkční.

Foto: archiv firem

Popis:

Modelky

Nenamalovaná nevyjdete ani do parku, natož v roztrhané teplákovce? Pořiďte si džíny s elastanem, které jsou elegantní a zároveň pohodlné, přes sebe si přehoďte trenčkot.

Stejně tak nezapomeňte ani na potřeby vašeho čtyřnohého krasavce, stylový obojek by měl být standard. Pokud chcete mít opravdovou vychytávku, pořiďte si speciální venčící kabelku, která má odnímatelnou kapsičku na pamlsky, kterou můžete samostatně vyprat v pračce, a speciální otvor pro pytlíčky na psí exkrementy.

Foto: archiv firem

Popis:

Pohodáři

Na venčení vás moc neužije, zato lenošením na gauči nikdo z vás nepohrdne? Pořiďte si pohodlný domácí komplet a bačkory s kožíškem. I když si je vezmete s sebou na výlet, budou vám připomínat domov. Stejně tak odměňte vašeho domácího povaleče a pořiďte mu krásně měkoučký pelíšek, ze kterého nebude chtít ven.

Foto: archiv firem

Popis:

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám