Hlavní obsah

Saténové oblečení působí luxusně a svůdně zároveň

Novinky, Linda Humlová

Satén je právem označován jako sexy materiál. Působí luxusně, a navíc evokuje dojem, že máme na sobě něco, co patří spíš do postele než na denní nošení. Tím spíše se saténové šaty a topy hodí na výjimečné příležitosti, kdy se chcete cítit šarmantně a sexy.

Foto: Profimedia.cz

V saténových šatech bude každá žena sexy.

Článek

Krátké

Koktejlek není nikdy dost, dají se využít na plesy, do divadla, na večeři i jen tak, když chcete u vašeho protějšku zabodovat. Připomínají negližé a pokud si je se svou postavou můžete dovolit, budete v každé společnosti za hvězdu. Make-up volte nenápadný, to samé platí i pro doplňky. U saténových šatů totiž platí, že méně je více.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 399 Kč. H&M, 999 Kč. Zoot, 1049 Kč. H&M, 999 Kč

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 1199 Kč. H&M, 1299 Kč. H&M, bio hedvábí, 2999 Kč. Zara, 899 Kč. Mango, 299 Kč

 Dlouhé

Dlouhé saténové šaty působí luxusně. Na denní nošení si oblékněte volnější v zajímavém střihu nebo sáhněte po klasice v podobě zavinovacích šatů. Na večer se pak můžete odvázat a zvolit model s rozparkem nebo holými zády. Vzhledem k tomu, že satén ukáže mnohdy i to, co nemá, volte raději silikonovou podprsenku nebo patřičné nálepky.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zoot, 2399 Kč. H&M, 1499 Kč. H&M, 1499 Kč. Mango, 1299 Kč

Topy

Pokud jsou na vás saténové šaty moc odvážné, můžete se poohlédnout po jednoduchém topu s tenkými ramínky. Dámy, které navíc chtějí trochu provokovat, mohou sáhnout po modelu s krajkou ve výstřihu. K němu už stačí obyčejné džíny, které dodají celému looku na ležérnosti. Na nohy nazujte obyčejné balerínky, které dodají na celkové eleganci. Naopak podpatky nechte raději doma.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 499 Kč. Mango, 599 Kč. H&M, 799 Kč. H&M, 799 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Inspirujte se letním šatníkem celebrit

Léto je v polovině a vám už docházejí nápady, co si obléknout na sebe? Inspiraci můžete nalézt u celebrit. Ty díky svým stylistům přicházejí stále s novými...

Výběr článků

Načítám