Hlavní obsah

Pro ženy obyčejné, pro muže sexy aneb Rozdílné názory na oblékání

Novinky, bok

Styl oblékání prozradí o ženách ledacos. Jejich oblíbené barvy, vkus i aktuální rozpoložení. Ne všechno, co si dámy obléknou, se mužům líbí. A naopak to, co ženy považují za pohodlné a normální, přijde některým mužům sexy.

Foto: Profimedia.cz

I rolák může být podle mužů na ženě sexy. Stačí správný střih a velikost.

Článek

Zalíbit se opačnému pohlaví není pro ženy vždy tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Některé proto nedají bez perfektního make-upu ani ránu, jiné vsázejí na svůdné oblečení. Ne vždy je ale názor žen, co je pro opačné pohlaví sexy, shodný s tím mužským.

Server Women’s Health magazine přinesl přehled některých zdánlivě obyčejných oděvních stylů a kousků, které jsou na dámách více sexy, než by si samy nositelky myslely.

Tričko a džíny

Jednoduché tričko a k tomu pohodlné džíny představují nejen u žen klasiku. Možná i proto si v tom ženy nepřipadají natolik sexy, jde hlavně o pohodlí. Jenže muži to vidí jinak. Pokud žena zvolí tričko, které zdůrazní její křivky, a k tomu stejné padnoucí kalhoty, je pro muže přitažlivější, než by si myslela. Na klasice nejde jednoduše moc zkazit. A navíc – stačí přidat nějaký elegantní detail navíc a ihned je žena o to víc výjimečná.

Pohodlná volná košile 

Že ženám klasické košile nesluší? Omyl, který vyvrací nejeden muž. Přiléhavá na tělo nebo volnější, obojí připadá mužům na partnerkách sexy. Obzvláště v situaci, kdy partnerka chodí například doma jen ve spodním prádle a právě v košili, dává partnerovi prostor pro velmi bujnou představivost.

Cvičební outfit 

Co je sexy na oblečení do tělocvičny, i když je značkové a kvalitní? Pro mnohé už jen to, že ho má žena na sobě. Každá dáma, která o sebe dbá a chodí sportovat, v očích mužů získává body navíc. A nemusí mít jen vypracovanou postavu bez faldíků. Cení se snaha něco se sebou dělat. Takže vyměnit tepláky za šortky, vytahané triko za vzhlednější top a hurá cvičit.

Roláky 

V roláku, který zakrývá opravdu vše a nenechává odhalený ani kousek těla, o němž by mohl muž fantazírovat, nemůže být žena sexy. I tady ale muži uvádějí názor na pravou míru. Když ženě padne, je elegantní, i v něm může být přitažlivá.

Pracovní oděv 

Kdo se může do zaměstnání oblékat podle vlastního uvážení, má výhodu svobodné volby. Je ale stále více zaměstnání, kde musí ženy dodržovat specifický dress code. A ne vždy jde o styl podle jejich vkusu.

I na elegantním kostýmku, který příliš neodhaluje a je decentní, může být pro muže cosi přitažlivého.

Culík 

V tomto případě jde spíše o doplněk k oblečení, který vzhledu ženy dodá specifický ráz. Obyčejný culík, který je pro nositelky nejjednodušším způsobem, jak zkrotit neposednou hřívu. A pro muže je to jednoduše přitažlivé.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Čím muži odpuzují ženy

Muže milujeme a většinou se shodujeme, že bychom bez nich nechtěly žít. I naše drahé polovičky nám však dokážou lézt v určitých okamžicích a některými svými...

Výběr článků

Načítám