Hlavní obsah

Priyanka Chopra aneb Oblékněte se podle bollywoodské hvězdy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Priyanka Chopra je sedmatřicetiletá indická (bollywoodská) herečka, filmová producentka, filantropka a v neposlední řadě vítězka Miss World z roku 2000. Do povědomí veřejnosti vstoupila i díky vřelému kamarádství s britskou vévodkyní Meghan ze Sussexu a zásnubami se zpěvákem Nickem Jonasem. Mimoto ale vyniká i svým jedinečným módním stylem, který si můžete osvojit i vy, a to za podstatně méně peněz.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Priyanka Chopra

Článek

V barvách podzimu

Neutrální přírodní barvy snad nikdy nevyjdou z módy, a ačkoli někomu mohou připadat nudné, dá se s nimi skvěle hrát. Oblékněte se do podzimních dnů stejně jako Priyanka s pomocí kombinace zeleného roláku a oversized saka s drobnou kostkou a doplňte béžovými volnějšími kalhotami, které se skvěle hodí i například do práce.

Na nohy můžete podle herečky obléci extravagantní bílé kozačky, nebo zvolte umírněnější variantu hnědých kotníčkových bot. Kabelku slaďte s outfitem, ideálně zvolte takovou, která má na sobě zajímavou texturu.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty, Marks&Spencer, 2699 Kč. Boty, Zara, 1599 Kč. Rolák, Mango, 699 Kč. Kabelka, Marks&Spencer, 1399 Kč. Sako, Esprit, 2799 Kč.

Sukně a svetr

Techniku zvanou patchwork jistě znáte. Jedná se o sešívání malých, různě barevných kousků látek tak, aby vytvářely geometrické vzory. Priyanka si v tomto stylu pořídila sukni v midi délce, kterou doplnila barevně ladícím tílkem a černým sakem.

Pro podzimní variantu přidejte huňatý svetr a kabát. Jako boty můžete zvolit v teplejších dnech balerínky nebo lodičky, ale neboje se ani vysokých kozaček nad kolena, které nedají zimě šanci.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Sukně, Desigual, 2199 Kč. Svetr, Esprit, 1699 Kč. Boty, Mango, 899 Kč. Kabelka, Zara, 999 Kč. Kabát, Zara, 2999 Kč

V jednom tónu

Monochromní outfity celebrity milují a zamilujete si je i vy. S poměrně malou snahou totiž docílíte extrémně elegantního a sehraného looku, který ostatní nebudou moci přehlédnout.

Pokud si netroufáte na červeně laděný komplet, zvolte tlumenější variantu vínové. Ideální je zkombinovat koženou sukni s hedvábnou či poloprůhlednou halenkou. Tyto dva na první pohled nesourodé materiály totiž vytvoří kontrast, který dodá outfitu na plastičnosti. Na doplňcích se pak můžete vyřádit a zvolit buď extravagantní boty, nebo kabelku.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Košile, Mango, 799 Kč. Sukně, Mango, 799 Kč. Boty, Zara, 1399 Kč. Kabelka, Urbanlux, 4260 Kč.

Zlatá šedesátá

Návrat módních šedesátých let minulého století je jeden z největších trendů letošní sezóny, a proto v obchodech nalezneme mnoho kousků ve žluté a hnědé barvě.

Není proto divu, že byla Priyanka nedávno viděna v outfitu, který se skládal ze žlutého tenkého svetříku s krátkými rukávy a rovných džín do pasu. Inspirujte se tímto lookem i vy a přidejte ladící lodičky na nízkém podpatku. Odvážnější mohou přehodit i umělý kožešinový kabátek ve stejném bohémském stylu, který je rovněž trendy, a navíc zahřeje.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kabát, H&M, 2999 Kč. Svetřík, Zara, 549 Kč. Lodičky, Zoot, 1299 Kč. Kalhoty, Esprit, 1499 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám