Hlavní obsah

Příběhy čtyř sportovců o cestě za olympijským snem dojímají celý svět

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stát se olympionikem je snem miliónů dětí po celém světě. Bohužel cesta za olympijským snem není vůbec snadná. Kromě talentu, obrovského úsilí je k tomu zapotřebí výborné rodinné zázemí a oběti ze strany rodičů. Reklamní spot „Pick Them Back Up“ (Pomozte jim se zvednout) ukazuje příběhy čtyř sportovců, kteří by nikdy nebyli tam, kde jsou, bez svých maminek. Ony byly totiž vždy připraveny je zvednout, když upadli, a povzbuzovaly je, aby to zkusili znovu.

Dojemná reklama o cestě olympioniků za jejich snemVideo: Procter & Gamble

 
Článek

Ještě před začátkem zimních olympijských her v Soči zhlédlo tento krátký film již přes devět miliónů lidí z celého světa. Najde se v něm totiž každá maminka, která tráví mnoho času podporou talentu svých dětí.

Ve filmu jsou záznamy sportovců od jejich prvních krůčků na bruslích, lyžích, snowboardu přes první tréninky, soutěže, malé úspěchy i neúspěchy, zranění až po skutečné úspěchy na velkých soutěžích. V pozadí každého okamžiku přitom stojí jejich maminky, které je neustále podporují a zároveň motivují, aby nic nevzdali a bojovali o svůj sen dál.

U nás projekt „Děkuji, maminko” společnosti P podporuje maminku rychlobruslařky Martiny Sáblíkové – Evu Sáblíkovou –, která se i díky němu dostane na letošní olympiádu a bude tak neustálou oporou Martiny, která na její přítomnost spoléhá. Jak se svěřila Novinkám: „Když vím, že tam je máma se mnou a v hledišti mi fandí, jsem klidnější a dokážu se plně soustředit jen na závod.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám