Hlavní obsah

Po stopě hada. Zvířecí vzory jsou opět v módě

Novinky, lin

Vyznáváte jednoduchý styl oblékání, ale nebojíte se upustit uzdu fantazii v oblasti doplňků? Pak do svého botníku zařaďte i boty s hadím vzorem – horký hit letošní sezony. Zvolíte klasická perka, kotníčkové na jehlách nebo extravagantní kozačky?

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 1299 Kč

Článek

Zvířecí vzory jsou opět v kurzu. Předešlé sezoně dominoval leopardí vzor, té letošní zase hadí. Pokud nepatříte mezi fanoušky vzorovaného oblečení, zařaďte tento trend do své skříně alespoň v podobě doplňků. Ty při správném kombinování mohou působit nejen stylově, ale také luxusně.

U bot můžete vybírat mezi klasickými kotníčkovými modely, ale i vysokými kozačkami. Ty ale noste jedině v kombinaci s jednoduchým oblečením bez vzorů. Jen tak totiž vyniknou a budou působit vkusně. Odvážnější se mohou poohlédnout po modelech v lakované kůži, které působí sofistikovaně.

Schovejte se před mrazem do medvědího objetí

Styl

Co se týče barvy bot, pokud chcete svému outfitu dodat jen na lehké struktuře, pak vsaďte na monochromní elegantní černý model. Snadno se kombinují také hnědočerné kousky, které na první pohled nebijí do očí, ale přesto dodají looku na zajímavosti.

Extravagantní variantou jsou pak boty s hadím vzorem v černobílé či černobéžové variantě. Ty noste například po vzoru celebrit společně s úzkými džínami a kabátem ve velbloudí barvě.

Foto: archiv firem

1. Baldowski, 2494 Kč. 2. CCC, 2499 Kč. 3. Baťa, 599 Kč. 4. H&M, 1799 Kč. 5. Reserved, 899 Kč

Foto: archiv firem

1. Högl (prodává Baťa), 3999 Kč. 2. Zara, 999 Kč. 3. Reserved, 499 Kč. 4. Gino Rossi (prodává CCC), 2499 Kč. 5. Geox (prodává Zoot), 2939 Kč. 6. Deichmann, 1299 Kč

Foto: archiv firem

1. Vagabond, 3599 Kč. 2. H&M, 899 Kč. 3. Reserved, 499 Kč. 4. Gino Rosssi (prodává CCC), 2299 Kč. 5. Zara, 2299 Kč

Reklama

Související články

Dejte šanci růžové. Rozzáří a ubere léta

Možná jste již zaznamenala vzrůstající oblibu růžové barvy. O Vánocích byla k vidění nejen na stromečcích, nyní si postupně vydobývá místo i v obchodech....

Výběr článků

Načítám