Hlavní obsah

Po depilaci intimních míst se ženy cítí více přitažlivé

Novinky, Famous
SYDNEY

Při tzv. brazilské depilaci si ženy nechávají voskem odstranit veškeré ochlupení na genitáliích. Tento kosmetický trend má hlavní zastánkyně v Austrálii a USA, kde se k němu odhodlá až polovina žen. Ty v nejnovější studii potvrdily, že se po zákroku cítí více sexy a jejich milostný život se zlepší.

Článek

Řada Australanek se také dnes obrací na kosmetické salony s prosbou o permanentní brazilskou depilaci - trvalé odstranění genitálního ochlupení laserem.

Přes osmdesát procent žen s brazilskou depilací tvrdí, že zákrok podstupují především kvůli kosmetickému důvodu. Šedesát procent se pak shoduje také na hygienické praktičnosti této depilace. Polovina ze sledovaných žen potvrdila, že po brazilské depilaci se výrazně zlepšil jejich sexuální život, protože si připadají přitažlivější.

Podle doktorky Philippy McCafferyové, odbornice přes plastickou chirurgii ze Sydney, by mohla být brazilská depilace vnímána jako metoda léčby sexuálního sebevědomí bez užití léků.

Depilaci intimních míst proslavily v devadesátých letech Brazilky

"Lékařské výzkumy se často zaměřují na řešení problémů pomocí medikamentů, aby se zlepšil sexuální prožitek u žen. Zatímco předběžné výsledky této studie prokazují, že permanentní odstranění ženského ochlupení na pohlaví lékařským laserem je jednoduchá a bezpečná metoda, jak některým ženám zachránit a zlepšit sexuální život," uvedla na konferenci v Melbourne McCafferyová.

Celkovou depilaci genitálií proslavily v devadesátých letech Brazilky, které se chlubily na plážích svou postavičkou v plavkách typu tanga. Aby si mohly podobný druh oblečení dovolit, musely se nechat zcela depilovat. Postupně se tento styl odstranění pubického ochlupení rozšířil do Austrálie a USA, v Evropě má jen málo zastánkyň. Zvláště proto, že tradiční metoda je dost bolestivá - ochlupení se strhává voskem.

Reklama

Související témata:

Související články

Holení intimních míst

V současné době považujeme holení podpaží a nohou u většiny žen za samozřejmost, přičemž mnoho žen pravidelně upravuje také ochlupení svého pohlaví,...

Móda intimního oholení

Byl to svérázný výzkum. Udělaly ho čtyři dívky. Oslovily stovku mužů, kteří vyplnili dotazník. Ptaly se jich na jejich vztah k holení různých partií těla....

Výběr článků

Načítám