Hlavní obsah

Pánské podvazky nejsou sexy prádlem, ale funkční pomůckou

Novinky, ema

Revoluční pomůcka, nebo nepochopený trend? To zřejmě napadne hodně lidí, když vidí nový vynález dvou kreativců. Na první pohled totiž připomíná ženské podvazky, nicméně tento typ doplňku není překvapivě určený ženám, ale mužům. A nejde o dráždivé spodní prádlo, ale právě o praktickou pomůcku.

BEZ KOMENTÁŘE: Zlepšovák pro muže, aby jim nevylézala košile z kalhotVideo: NV: S - Holder/Kickstarter

 
Článek

Pánské podvazky jsou vhodné především pro muže, kteří musí do práce nosit košili a dennodenně bojují s tím, že si musí neustále svršek zastrkovat do kalhot. Pro tento účel slouží vynález s názvem S-Holder. Ten se oblékne na stehno a pomocí klipsů připne ke spodku košile.

Nastavitelné pásy zajišťují, že se košile nepohne a nestane se tak, že ji bude muset muž stále urovnávat, aby z kalhot nevykukovala. Když se bude muset dotyčný před skupinou kolegů sehnout, nestane se mu faux pas v podobě neplánované přehlídky spodního prádla či holých zad.

Elastický materiál navíc umožňuje svobodu pohybu. Princip je přitom úplně stejný jako například u ramínek ženských podprsenek.

Foto: Profimedia.cz

Pánské podvazky slibují pohodlí a zároveň praktický doplněk.

Výrobce slibuje, že nositeli dokáže zajistit naprostý komfort. Aby pásek okolo stehna muže neškrtil, součástí každé objednávky je výroba na míru. Objednávka tedy musí obsahovat zákazníkem změřený obvod stehna na jeho nejsilnější části, aby S-Holder nositeli sedl jako ulitý.

Foto: Profimedia.cz

S-Holder

Podle slovinského výrobce má už tato netradiční pomůcka mnoho spokojených uživatelů, kteří neváhají zasílat fotky ve spodním prádle.

S-Holder je navíc pokračovatelem prvního výrobku, který byl pojmenován T-Holder. Současný model ale prošel inovací v podobě nastavitelných popruhů, a kromě černé barvy nabízí pánům i model v bílém provedení. Předchozí obsahoval pouze tři pásky stejné délky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám