Hlavní obsah

Originální móda z Milána, která stojí za pozornost

Novinky, Linda Humlová

Září se pravidelně nese ve znamení módy, a to znamená jediné - s módními přehlídkami se doslova roztrhl pytel. Podívejte se tentokrát do italského Milána, kde se odehrály prezentace značek MaxMara a Fendi, pro které na molu kráčely ty nejznámější modelky současnosti.

Foto: Profimedia.cz

MaxMara

Článek

Milán je italské hlavní město módy, které pravidelně dvakrát do roka ožívá fashion weekem, během kterého nejrůznější luxusní značky představují své kolekce. Podívejte se na ty nejpovedenější.

MaxMara: Jednoduchost a elegance

Značka MaxMara proslula jednoduchými designy a kvalitními materiály. Letošní kolekci dominovaly vesměs tlumené tóny v čele s tmavě modrou, šedou, béžovou a bílou. Jedinou kontrastní barvu tvořila žlutá, která se letos vrací na scénu.

Co se týče samotných modelů, značka představila zejména různé kostýmky, koktejlové šaty a klasické trenčkoty. Nechyběly ani ikonické béžové kabáty, které byly k vidění v nejrůznějších obdobách.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky MaxMara

Foto: Profimedia.cz

Žluté šaty s ladícím kabátem

Fendi: Zemité tóny a barevné doplňky

Značka Fendi tentokrát sáhla po přirozené paletě barev a upustila od logo trendu, který byl mocně viděn v minulých kolekcích. K vidění byly naopak sukně a šaty v midi délce a kalhoty a kabáty s velkými over-sized kapsami. Značka také uvedla novou řadu ledvinek a kabelek v neonových barvách.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Fendi

Make-up artisté vsadili na přirozený make-up. Pleť zůstala zcela čistá bez kontur, rty byly lehce zvýrazněné broskvovým leskem. Všechny modelky měly vlasy vyčesané nahoru do roztomilého trendy drdolu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Stylové návštěvnice

Podobně inspirativní jako přehlídky jsou i samotné návštěvnice, které bývají oblečené podle nejnovějších trendů. Prohlédněte si jejich looky, které se tentokrát nesly zejména v metalických barvách.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvnice týdne módy v Miláně

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám