Hlavní obsah

Odvážný jarní trend aneb Vyzkoušejte metalickou módu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále aktuálnější jarní kolekce přinášejí i spoustu zářivých trendů. Jedním z nich je metalická blyštivá móda. Výrazné kousky poseté flitry, nebo protkané zářivými nitkami a potisky nikdo nepřehlédne. Vyzkoušejte je také.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Šaty s širokými ramínky 899 Kč, se špagetovými ramínky 899 Kč, sako s flitry 1999 Kč, vše Mango.

Článek

Po kolena v lesku

Pokud jste si oblíbily pouzdrové sukně s délkou po kolena, vaší pozornosti by neměl uniknout tento metalický kousek s oboustrannými flitry. Na večerní akci k sukni oblékněte jeden z dalších žhavých trendů - halenku s odhalenými rameny a něžnou krajkou.

Co se týče doplňků, zůstaňte u kovově stříbrné. Tu volte do dekoltu v podobě nápaditého šperku, i do ruky jako psaníčko. Boty by měly odpovídat večírkové atmosféře, proto rozhodně nešlápnete vedle se sandálky na jehlovém podpatku, které budou s topem tvořit zajímavou dvojici.

Foto: Archiv firem

Boty, Zara, 2299 Kč. Náhrdelník, Antipearle, info o ceně na webu. Sukně po kolena, Mango, 999 Kč. Černá blůza Alchymi, Zoot, 999 Kč. Psaníčko Tamaris, Zoot, 1199 Kč.

Vzdušná elegance

I kalhotová sukně se stále hlásí o pozornost. Doplňte ji krátkým metalickým topem a světle béžovou vestou v imitaci koženky. Celý outfit elegantně doladí kvalitní kabelka a boty z kůže.

Tento outfit se hodí jak do města, tak i do kanceláře, kde není striktně předepsaný dress code. Ideální je do teplejších dnů, vzhledem ke vzdušnosti sukně a odhaleným lýtkům a otevřeným sandálkům.

Foto: Archiv firem

Top, Mango, 699 Kč. Kabelka, DKNY, 11030 Kč. Bavlněná kalhotová sukně, Zuzana Kubíčková, 5100 Kč. Boty, DKNY, 4880 Kč. Vesta, F&F, 1099 Kč.

V hlavní roli svetr

Že se svetr hodí jen ke kalhotám? Omyl. Zkuste netradiční kombinaci metalického svetru a kožené, zavinovací sukně. Pokud máte náladu na experimentování, směle do toho. V tomto případě vám skvělou službu prokážou například tolik oblíbené chladné mentolové odstíny.

V tomto případě si vezměte na pomoc baby pink, chladnou růžovou. Ta se může promítnout například na kabelce v retro vzhledu, ale i na netradičních sandálcích na podpatku, které jsou kromě jemné růžové doplněny o podstatně výraznější odstín.

Foto: Archiv firem

Kabelka, prsten a sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Svetr, Mango, 599 Kč. Náušnice, H&M, 149 Kč. Lodičky, Topshop, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám