Hlavní obsah

OBRAZEM: Světové topmodelky v sexy prádélku okouzlily Miami Beach

– MIAMI
Novinky, das

Sexy krásky s andělskými křídly ovládly v sobotu večer pláže amerického letoviska Miami Beach. Nejnovější trendy ve spodním prádle ve velmi luxusním pojetí předvedla populární značka Victoria´s Secret, a to na velkolepé show u příležitosti znovuotevření nově zrekonstruovaného hotelu Fontainebleau Miami Beach.

Článek

Luxusní prádlo předvedlo 35 nejžádanějších topmodelek světa v čele Heidi Klumovou, Adrianou Limaovou a Karolínou Kurkovou.

"Tématem přehlídky je návrat k okouzlení. Ženy by se měly v nových modelech od Victoria´s Secret cítit svůdně až neodolatelně," uvedla kolekci výkoná ředitelka společnosti Sharen Turneyová.

K vidění bylo 68 luxusních soupraviček prádélka včetně exkluzivní podprsenky s názvem Black Diamond Fantasy Miracle Bra za 5 miliónů dolarů z dílny klenotníka Martina Katze.

Autoři kolekce se nechali inspirovat dvacátými léty minulého století. Velmi okouzlující a sexy barvy byly doplněny geometrickými tvary. K vidění byly i pestré pastelové barvičky doplněné o květinové motivy či motivy černého motýla.

.:Motýlí křídla a prádlo na Victoria Secret Show.foto: Profimedia

Sedm párů Andělských křídel speciálně pro tuto show utvořil návrhář Martin Izquierdo, jenž hledal inspiraci především v dávné řecké mytologii. Dokázal skloubit krásu s elegancí, a přitom ponechal určitou dávku tajemnosti.

:. Česká topmodelka Karolína Kurková na show opravdu zazářila. Saténové prádélko zvýraznil kožený pásek a velmi zajímavé ozdůbky z pozlaceného peří na paži a zápěstí.

:.Černá podprsenka díky korzetovému střihu, dokáže velmi pěkně vytvarovat ňadra

:.Heidi Klumová a moderátor celé akce zpěvák Usher

:.Karolína Kurková v sexy korzetu a s náhrdelníkem s krystaly od Swarovského.

:.Heidi Klumová patří mezi nejžádanější modelky světa. Její nádherná postava nenechá v poklidu žádného muže, a to i přestože je matkou již tří dětí.

:. Závěrečný model v podání Heidi Klumové. Červené prádélko a pás cudnosti vyrobený z drahých šperků nenechá žádného muže vklidu. Všechny fotky: ČTK/AP

Reklama

Související témata:

Související články

Nízké sebevědomí vylepší podzadenka

Americká psycholožka Karin Hartová se celý život snaží zvedat lidem sebevědomí a pomáhat jim v nejtěžších životních situacích. Když jí samotnou ale začalo...

Výběr článků

Načítám