Hlavní obsah

Nová švédská žvýkačka vás prý učiní atraktivnějšími

Novinky, Marcela Janouchová

Chcete být krásné a okouzlující? Mít zářivě lesklé vlasy a svěží pleť, ale nechcete utrácet velké peníze za drahé kosmetické přípravky a ozdravné kůry? Nová žvýkačka nazývaná Vigo Beauty pocházející ze Švédska slibuje zlepšení všech aspektů krásy. Informoval o tom server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Prodej žvýkačky Vigo Beauty byl ve Švédsku zahájen minulý týden. Výrobek obsahuje několik druhů vitamínů, například A, B1, B6, B12, C, beta karoten a další, které slibují zlepšení kvality vašich vlasů, nehtů i pokožky.

Žvýkačku můžete sehnat ve všech supermarketech a lékárnách, a pokud jste mlsní, můžete zkusit i další dvě příchutě nazvané “soustředění“ a “aktivita“. Jen buďte opatrní. Přesto, že jsou vitamíny ve Vigo Beauty zdravé, neměly by nahrazovat každodenní vyváženou stravu.

Odborníci jsou k novému výrobku skeptičtí a nepodporují reklamu vytvořenou k propagaci speciální žvýkačky. Je podle nich zavádějící a ne zcela pravdivá. Výrobce Antula svůj výrobek naopak obhájil tím, že byl schválen Evropským úřadem pro bezpečnost potravin.

Mluvčí řekl: ,,Neříkáme, že budete vypadat lépe, ale budete si tak udržovat zdravější pleť. Pokud zákazník užívá výrobek v dávkování, které bylo schváleno, měla by mít Vigo Beauty stejný účinek, jako vitaminové a minerální doplňky zaměřené na krásu, které jsou k dispozici již delší dobu.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám