Hlavní obsah

Nohy opticky prodlouží široké kalhoty do pasu v kombinaci s podpatky

Novinky, Eva Dvořáková

Pokud vám příroda nedopřála štíhlou a vysokou postavu modelky, musíte si centimetry k dobru nadělit svépomocí. Jestliže vás trápí krátké nohy a chcete vyzkoušet vysoký pas u kalhot, pak není co řešit. Tato kombinace je totiž pro optické prodloužení postavy naprosto ideální.

Foto: Profimedia.cz

Prodlužte si opticky nohy kalhotami do pasu.

Článek

Hlavně jednoduše

K tomuto outfitu potřebujete pouze oblíbené světlé džíny, které by ale samozřejmě měly sahat minimálně po pupík. Stáhnou také širší boky i zadeček. K nim pak kombinujte černé body. Pokud nemáte body, volte obtažené černé tričko.

Jestli se ale v příliš upnutém topu necítíte dobře, jako svršek zvolte kožený křivák, nebo dlouhou splývavou vestu.

Foto: Archiv firem

Body, H&M, 349 Kč. Kozačky na podpatku, Deichmann, 849 Kč. Kabelka, Deichmann, 699 Kč. Brýle, Komono, Zoot, 1359 Kč. Švestková rtěnka, Zuii, 549 Kč.

Na nohy pak na podzim obujte ideální kotníkové kozačky, do ruky nebo na rameno volte černou kabelku. K tomuto nedbalému outfitu se velmi dobře bude hodit rtěnka tmavšího, švestkového odstínu. Společně s tmavými brýlemi tvoří dokonalou dvojici.

Nadčasová elegance

Pryč jsou doby nudných střihů a materiálů. Klasiku střídá extravagance, a to i co se outfitů do společnosti týče. Pokud nechcete vyrazit v koktejlkách, vsaďte na dlouhé kalhoty s vysokým pasem. Ty mohou být z pyžamového, hebkého semišového materiálu. Dolaďte je dráždivou poloprůsvitnou halenkou a černými páskovými sandálky. Do ruky pak vezměte elegantní kabelku v pudrovém, starorůžovém odstínu.

Foto: Archiv firem

Košeile, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Sandálky na podpatku, Baťa, 599 Kč. Matné stíny, Ga-De Cosmetics, 785 Kč. Kabelka, H&M, 999 Kč. Saténová rtěnka, Ga-De Cosmetics, 495 Kč. Semišové kalhoty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

S make-upem se držte při zemi. K této módní kombinaci se spíše než výrazné líčení hodí trend nahé, nenápadně nalíčené pleti. Proto volte matnou paletku očních stínů a jemně vystínujte pohyblivé víčko do zemitých barev, světlý stín naneste těsně pod obočí a do koutku oka. Rty orámujte konturkou a vyplňte saténovou rtěnkou.

Oděna do zlaté

Na podzim se do středu pozornosti dostávají všechny odstíny zlaté. Velmi trendy budou trička a topy se stojáčkem neboli malým rolákem okolo krku.

Zkombinujte takový svršek opět s kalhotami do pasu a širokými nohavicemi a vysokými kozačkami na podpatku. Do ruky vezměte romantické psaníčko se zlatými akcenty, rty naličte jemnou růžovou a lícní kosti poprašte jasně zlatým bronzerem.

Foto: Archiv firem

Rolák, F&F, 429 Kč. Boty, Baťa, 1999 Kč. Bronzer, Dermacol, 249 Kč. Psaníčko, F&F, 549 Kč. Brýle, Lindex, 249 Kč. Rtěnka, Dermacol 16h lip colour, 229 Kč. Kalhoty, H&M, 849 Kč.

Pokud tápete, jaký svršek zvolit, nemusíte dlouho přemýšlet. V tomto případě je černé sako nebo elegantní vlněný svetřík jasnou volbou. Vyhněte se asymetrickým střihům, nejlépe oslníte klasickým sakem na knoflíky, spíše slim fitového, tedy úzkého střihu.

Nezapomeňte ani na sluneční brýle, i podzimní paprsky mohou váš zrak nepříjemně potrápit.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám