Hlavní obsah

Nenáviděný i milovaný módní trend je zpět. Válenky tentokrát v jiné podobě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Válenky. Jedni je milují, druzí je nenávidí. Jedno je ale jisté, letos jsou zpět. Tentokrát ale v nové, zkrácené variantě, která odhaluje kotníky. Nosí je celebrity po celém světě. Zamilujete si je i vy?

Foto: Profimedia.cz

Válenky jsou zpět v módě.

Článek

Každou sezonu značky bojují o to, aby se právě z jejich produktu stal horký trend. Předvídat budoucí trendy je přitom v dnešním světě sociálních sítí takřka nemožné.

Luxusní sandálky s hranatou špičkou mohou brzy vystřídat dostupné sportovní sandály, blokové podpatky ty úzké a naopak. Jaký trend přišel s rokem 2022?

Nejžhavějšími botami nového roku se překvapivě staly válenky značky Ugg. K vidění byly již na takových hvězdách, jako jsou modelky Emily Ratajkowski, Kendall Jennerová či Joan Smallsová a rychle se dostávají i do zájmu světových influencerek.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky: Kaia Gerberová, Emily Ratajkowski, Kendall Jennerová

Model s názvem Classic ultra mini je kratší verzí klasických válenek, které dosáhly vrcholu popularity na samém počátku 21. století společně s dnes zapomenutými teplákovými soupravami Juicy Couture, které proslavila například hotelová dědička Paris Hiltonová.

Svatební šaty Paris Hiltonové ve znamení elegance a nadčasovosti

Styl
Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková

Nové mini válenky působí uhlazenějším a diskrétnějším dojmem. Komfort ovčí vlny ovšem zachovávají.

Nosit se dají jak na sportovní, tak na elegantní způsob. Obout si je můžete jak ke stylové teplákovce, tak ke klasickým kalhotám a oversized sáčku. Troufnete si?

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Trendy v zimní obuvi pro rok 2022

Nový rok je tu. Ujistěte se, že do něj vykročíte pravou nohou a co víc, v nových botách! Ať už sáhnete po elegantních kozačkách, trendy kotníčkových botách na...

Výběr článků

Načítám