Hlavní obsah

Nejlepší kadeřnicí roku se opět stala Jana Burdová z Teplic

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí nejlepší kadeřnice světa Jana Burdová se opět stala absolutní vítězkou prestižní kadeřnické soutěže Hairdressing Awards ČR a SR 2011, která proběhla již po dvanácté za podpory značky Schwarzkopf Professional.

Foto: Henkel

Jana Burdová

Článek

Jana Burdová byla letos nominována ve dvou kategoriích - dámský komerční účes Čechy a Morava a cena Avantgardy. Burdová proměnila nominaci dámského komerčního účesu a v závěru galavečera se stala i absolutní vítězkou.

„Jsem šťastná, že jsem získala i potřetí cenu nejlepšího kadeřníka České a Slovenské republiky, ale podle pravidel už nesmím dál soutěžit. I tady platí třikrát a dost. Pokud někdo z kadeřníků vyhraje titul třikrát za sebou, v soutěži HDA ČR a SR končí.

Neznamená to ale konec světa. Budu dál soutěžit ve světovém kadeřnickém klání AIPP Paris a v tuzemské soutěži se příští rok možná objeví práce mého týmu nebo některého z mých kolegů ze salonu,“ svěřila se Jana Burdová, která v rámci celosvětové soutěže kadeřníků AIPP Paris získala loni i předloni 3. místo v kategorii Dámský komerční účes.

Foto: Henkel

Jana Burdová

Jana Burdová je po brněnské kadeřnické legendě Janu Špilarovi teprve druhou kadeřnicí, za dvanáct let trvání kadeřnického klání, která se může pyšnit třemi tituly Kadeřníka roku a vstoupí do síně slávy.

Slavnostní vyhlášení výsledků Hairdressing Awards ČR a SR 2011 sledovalo v Průmyslovém paláci v pražských Holešovicích více než tisíc hostů z celého světa. Za moderátorský pultík se postavila dvojice Libor Bouček a Martin Pyco Rausch.

Na slavnostní večer plný napětí, emocí, krásy a kreativity dorazily i další osobnosti módního a společenského života. Těm všem ale kralovala jediná dáma, a to trojnásobná kadeřnice roku a třetí nejlepší kadeřnice světa Jana Burdová. Nejlepší kadeřnice pochází z Teplic, kde má dodnes i své kadeřnické studio.

Podívejte se na účesy dalších finalistů soutěže.

Foto: Henkel

Marie Cnostová

Marcela Blechová

Foto: Henkel

Lucie Sedláková

Foto: Henkel

Kateřina Muratová

Foto: Henkel

Petra Měchurová - Salon Petra Měchurová

Foto: Henkel

Jan Šippl - Twins vlasové studio douprava

Jan Šippl - Twins vlasové studio douprava

Foto: Henkel

Robert Starý - Salon Robert Starý

Foto: Henkel

Zoltan Takacs - Angels by Alex

Carolina Rosenberger - Atelier Carolina Rosenberger

Foto: Henkel

Jana Kukučková - Salon Besthair

Foto: Henkel

Misha Čadková

Foto: Henkel

Zuzana Faltanová - Salon ZF

Foto: Henkel

Štěpánka Hudcová - Salon Šuta Brno

Foto: Henkel

Jan Balcařík Bontom

Foto: Henkel

Robert Starý - Salon Robert Starý

Foto: Henkel

Jana Novák Zajíčková - Toni Guy

Fota: Schwarzkopf Professional

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám