Hlavní obsah

Nápadité kabelky za statisíce napodobí kousky za pár stovek

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní návrháři v kolekcích pro letošní jaro a léto uvedli mnoho různorodých doplňků. Jedno ale mají společné a tím je originalita a pestrobarevnost. Dalo by se říci, že klasickým černým kabelám odzvonilo.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv jsou kabelky od předních designérů a návrhářů velmi lákavé, mnozí si musí vystačit s jejich napodobeninami z běžných řetězců.

Článek

Pokud už uvedli černou barvu, musela být něčím jedinečná. A jedinečností byly kolekce doslova protkané.

Co ale dělat, pokud chcete mít v šatníku designérský nadčasový skvost, ovšem finanční prostředky vám to nedovolují? Sledování módních trendů vás nemusí přijít na statisíce.

Top trendy za statisíce

Bystrým okem lze triky a finty okoukat a pečlivým výběrem trendy fashion kousek koupit v běžné konfekci za pár stovek, anebo investovat několik tisícovek do kvalitní designérské práce, anebo jedinečnosti ne tolik známé značky.

Oživte svůj šatník o nevšední kousek, inspirujte se tím nejnovějším, co ukázala přehlídková mola těch nejznámějších, nejprestižnějších a nejluxusnějších módních značek.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Třásně v kombinaci s vakem. Kabelka s dlouhým popruhem, Pepe Jeans, Answear, 2399 Kč. Se stříbrnou sponou, H&M, 599 Kč. Vpravo vak Louis Vuitton.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Vlevo Asos, cca 354 Kč, vpravo luxusní kabela značky Balenciaga.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Vlevo kabelka Mat&Natt, Urbanlux, info o ceně na webu. Vpravo kabela z kolekce Louis Vuitton.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Nahoře Paul´s Boutique, cca 710 Kč. Dole The Leather Satchel Co, cca 2125 Kč, obojí Asos. Vpravo kabelka značky Louis Vuitton z kolekce na letošní jaro a léto.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Trendy střihem bude takzvaná Tote bag a to hned v několika barevných provedeních. Vlevo River Island, Asos, 1487 Kč. Vpravo kabelka Louis Vuitton.

Foto: Archiv firmy, Profimedia.cz

Vlevo psaníčko Ether od české návrhářky, na objednávku v mnoha dalších variantách, info o ceně na webu. Vpravo psaníčko Acne Studios.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Vlevo nahoře napodobenina zvířecí kůže, kabelka Mango, 599 Kč. pod ní kabelka značky Zara za 499 Kč. Vpravo pravá hadí kůže v podání značky Miu Miu.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Červená kabela s třásněmi, Mango, 649 Kč. Se stříbrnou přeskou, Mango, 599 Kč. Vpravo kabelka Miu Miu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám