Hlavní obsah

Nákupní horečka pozdního léta

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se poprázdninový návrat do běžných kolejí. Bude příjemné ho trošku vzpružit kouskem nové parády. Letní výprodeje lákají ze všech stran, tak proč jich nevyužít?

Foto: Quelle, Právo

Není nad elegantní komplet, který se dá nosit na mnoho způsobů. Příjemná béžová barva vybízí k zajímavým barevným kombinacím. Quelle

Článek

Přestože se móda z roku na rok nemění radikálně, při nákupech v předstihu je lepší vsadit na módu nadčasovou, která s námi vydrží delší dobu. Obzvlášť to platí pro dražší věci.

V čem tkví jistota?

Určitě se vyplatí věnovat pozornost sportovnímu oblečení vhodnému pro volný čas. Střihově se téměř nemění a při volbě neutrálních odstínů rok výroby těžko někdo pozná. Opravdu vysokou kvalitu lze nyní získat za příznivou cenu.

Dobrý „kauf“ představují kostýmy a různé komplety. Při současném stylu života najdou i lehké látky uplatnění v šatníku pro chladnější období. A na jaře jako když je najdeme.

.:Lehké kalhoty rozšířeného střihu a bílé tričko se hodí vždycky. F & Ffoto: Právo/F & F

Neztratí se trička a halenky, ovšem za předpokladu, že plynule zapadnou do šatníku, který už existuje.

Osudné chyby

Spousty laciného zboží lákají k neuváženým nákupům, které potom jen zbytečně zaplní skříně a k ničemu nejsou. Chce to klid, slevy hned tak neskončí, navíc co nevidět budou další.

Velmi ošidné je kupovat menší velikost s tím, že do ní zhubneme. Většinou by se musel stát zázrak.

Letní střevíce a kabely kupodivu podléhají módě víc než oblečení. Těžko říct, jestli křiklavě barevné lakovky ustojí svou pozici i napřesrok. Stejné je to i s jinými, příliš hlasitými módními výkřiky.

Ukázky na obrázcích jsou pouze tipy na to, po čem se tak asi poohlédnout. Ceny teď jdou dolů ze dne na den, tak se vyplatí vyrazit v pohodlných botách do ulic a hledat ty nejlepší.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám