Hlavní obsah

Movember vyvrcholí gala party 30. listopadu

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V listopadu zaplavili naše ulice muži s knírem. Důvodem pro tento svébytný módní trend je charitativní kampaň Movember, která má šířit osvětu ohledně rakoviny prostaty. Stejně jako patří k Movemberu kníry, neobejde se Movember bez Movember gala party powered by Lidé.cz, kde je vyhlášen král knírů.

Foto: Hermina

Mo Bratři a Mo Sestry

Článek

Movember  gala party je po roce zpět a je na co se těšit. Kromě vystoupení jazzové formace Jazznova a stepové smršti The Qemists bude návštěvníky čekat překvapení od skupiny Eddie Stoilow a jejich hostů.

Tato 5ti hvězdičková party událost se díky podpoře serveru Lidé.cz rozjede 30. listopadu v klubu SaSaZu od 21:00hodin.

Na gala party se sejdou Mo Bratři a Mo Sestry, kteří celý měsíc listopad upozorňují osobitým způsobem na ožehavé téma mužského zdraví, jakým rakovina prostaty je. V zemích, kde Movember probíhá, tak každoročně celá kampaň touto akcí vrcholí. Cílem je vedle šíření povědomí o této nemoci také snaha odstranit ostych mužů o tomto problému hovořit, stejně jako podnět k přemýšlení o svém zdraví a preventivních vyšetřeních obecně.

Část vstupného z akce poputuje na konto Movember / Muži proti rakovině. Lístky v hodnotě 390 Kč lze zakoupit v předprodeji na www.ticketstream.cz . Na party jsou zváni i ti, co svou tvář neozdobili knírem.

Party aktuality naleznete na   http://movember.seznam.cz/gala-party-2012 .

Program - Movember gala party powered by Lidé.cz
21:00 Start v SASAZU
21:01 dj Akvamen
22:25 oficiální zahájení večera
22:30 Cirk La Putyka live performance
22:45 Jazzanova live!
23:55 vyhlášení krále Movember 2012 / oholení
00:30 The Qemists live
01:40 dj Akvamen + dj Orion in the very special XXL moustache set
??:?? Konec

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám