Hlavní obsah

Módní inspirace: Tuniky na pláž i do města

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte přednosti letních tunik? Nejen, že jsou pohodlné, vzdušné a schovají případné nedostatky, ale jsou také neuvěřitelně variabilní. Můžete v nich totiž klidně vyrazit do města, ale hlavně si ji nezapomeňte přibalit do kufru na dovolenou. Vyberte takovou, která vám bude dělat radost nejen letošní sezonu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Přestože je léto již v plném proudu, mnoho z nás na svou vytouženou dovolenou ještě čeká. Vybavte se na ni stylovou tunikou, která vám pobyt u moře ještě více zpříjemní.

Nejklasičtější variantou jsou bílé tuniky či kaftany, které se skvěle kombinují, protože ladí snad ke každé barvě plavek. Vyberte si například mezi bavlněnými modely, nebo vsaďte na celokrajkovaný kaftan, který působí rafinovaně a zároveň sexy.

Foto: archiv firmy

Všechny tuniky H&M, jednotná cena 899 Kč.

Dovolenkovou atmosféru dotvoří i tuniky v modrobílé, které navíc skvěle zvýrazní opálení. Pokud chcete zvýraznit svoji siluetu, vybírejte modely s páskem v pase, které se dají libovolně stahovat.

V případě, že se naopak nechcete příliš vystavovat, spolehněte se na oversized kousky, které navíc dokážou ledaco schovat.

Foto: archiv firem

Zleva: Cellbes, 999 Kč. Lindex, 499 Kč. H&M, 899 Kč. Calzedonia, 799 Kč. Marks & Spencer, 2299 Kč

Foto: Profimedia.cz

Tunika, H&M, 899 Kč.

Zvolit můžete i jiné druhy tunik, důležité jen je, aby barevně ladily s plavkami. Vybírat můžete i mezi nejrůznějšími druhy aplikací. Troufnete si na tuniku zdobenou kamínky, nebo dáte raději přednost třásním či výšivkám?

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 589 Kč. Lindex, 499 Kč. Marks & Spencer, 749 Kč. Marks & Spencer, 1199 Kč. Calzedonia, 569 Kč

Foto: archiv firmy

H&M, 1299 Kč

Černé tuniky mají zase tu přednost, že je užijete i místo topu na večerní drink. Stačí je doplnit denimovými šortkami a přidat sandálky na klínku.

Foto: archiv firem

Zleva: Calzedonia, 299 Kč. Calzedonia, 719 Kč. H&M, 899 Kč. Desigual, 1599 Kč. Desigual, 1899 Kč

Foto: Profimedia.cz

Tunika, KiK, 219 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám