Hlavní obsah

Módní inspirace od sousedů přináší lekci stylu

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Berlíně, hlavním městě našich sousedů, Němců, se konají důležité módní a různé jiné kulturní akce. Není to tak dávno, co se zde konal slavný Mercedes Benz Fashion Week a při jeho příležitosti fotografové zastihli rozpustilé Berlíňany, kteří se rozhodli na tuto opulentní událost vyrazit. Rozhodně je to podívaná, jíž se stojí za to inspirovat.

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

Článek

Berlín je město oblíbené hlavně mladými lidmi, umělci, návrháři, spousta lidí sem jezdí načerpat inspiraci, ale i vsáknout příjemnou atmosféru. Dámy se na místní fashion week náležitě vyparádily. Není divu. Předváděly se modely z kolekcí předních německých návrhářů, proto musely nejen svým vzhledem, ale i oblečením především zaujmout.

Dámské modely

K vidění byly hlavně kalhoty na všechny způsoby, některé dámy ale oblékly i ženštější kousky. Velmi populární trend, takzvaný crop top, tedy svršek, který odhaluje bříško, vypadá v kombinaci se sukní do pasu skvěle. Kontrast černé a bílé byl správnou volbou.

Poněkud zarážející ovšem může být prostřední model, kdy mladá dívka spojila dva typicky pánské kousky. Košili a „boxerky”. Nicméně co člověk, to jiný vkus, ale pro příště by to možná chtělo méně nahé kůže a nechat více prostoru lidské fantazii.

Skvěle se jeví kombinace dvou křiklavých barev: oranžové a růžové. Spodnička vypadá efektně a vytváří působivý 3D efekt.

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

V hlavní roli kalhoty

Džíny na společenskou událost? Proč ne! A klidně ty v boyfriend střihu zkombinované s černou tunikou a teniskami. Pokud chcete více ležérní look, inspirujte se brunetou oděnou ve starorůžovém kompletu. Sladění bot, kalhot a svetru do stejné barvy se nemusí jevit úplně šťastné, nicméně ve výsledku ženám tmavého typu moc sluší.

Černé skinny kalhoty stačí doplnit o zajímavý top a outfit je na světě. Možná by tedy stálo za zvážení občas se mladými lidmi ze sousedního Německa inspirovat.

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

Foto: Profimedia.cz

Móda z Berlína

Co se týče pánské módy, i zde byla na některé modely radost pohledět. Pánové ve velkém volili elegantní vesty, ovšem vyhýbali se klasické společensky předpokládané barvě, černé. Raději oblékali kontrastní trika a vesty, které doplnili volnočasovými kalhotami. Cizí jim ale nejsou ani stylové boty či doplňky v podobě brýlí či kabely do ruky. Nadčasovost v plné parádě.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nosit džínové kraťasy

Džínové kraťasy jsou velmi univerzálním, a hlavně velmi oblíbeným kouskem hlavně v letním období. Nesmrtelná džínovina se totiž nosí po všechna roční období....

Nejoblíbenější barva letošního léta

Rozruch nejen mezi módními návrháři a stylisty letos způsobila oranžová barva, kterou v několika různých odstínech oblékají celebrity ve velkém. A právě díky...

Výběr článků

Načítám