Hlavní obsah

Michelle Obamová s novým účesem omládla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zcela novým účesem se předvedla manželka amerického prezidenta Michelle Obamová na vyhlašování ankety časopisu Time 100 nejvlivnějších lidí planety v New Yorku.

Foto: ČTK/AP a REUTERS/Yuri Gripas, Novinky

Michelle Obamová změnila účes - vpravo na fotografii s novým modelem.

Článek

Zatímco v posledních týdnech se na veřejnosti objevovala s volně rozpuštěnými vlasy, svůj konzervativní styl vyměnila za mikádo a svěží patku. Patrně po vzoru barbadoské zpěvačky R'n'B Rihanny, napsal britský list Daily Mail. „První dáma Obamová ukradla Rihannin styl,“ napsal deník v titulku.

Nový účes si však Michelle nechala pouze několik dní. Už o víkendu se objevila na několika společenských akcích s původním sestřihem, s nímž ji zná celý svět.

Módní ikona

Obamová bývá označována za módní ikonu. Její šatník anebo účes je častým předmětem módních komentářů. Vkus 182 centimetrů vysoké pohledné první dámy ocenily časopisy Vanity Fair nebo People. 

Foto: Profimedia.cz

Michelle Obamová v novém účesu omládla

Objevila se také na titulní straně prestižního magazínu Vogue, což se z prvních dam USA podařilo jen Hillary Clintonové. O Obamové je přitom známo, že nevyužívá jen známých módních značek, ale nerozpakuje se sáhnout i po modelech nepříliš známých návrhářů či levnější konfekci.

Přední příčku ve zmíněné anketě Time 100 obsadil její manžel, americký prezident Barack Obama. Po jeho boku v seznamu figurují francouzský prezident Nicolas Sarkozy, zakladatelé telekomunikační platformy Twitter a také finančník a zřejmě podvodník gigantických rozměrů Bernard Madoff.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám