Hlavní obsah

Martina Sáblíková má přímo v Soči svou největší oporu

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podpořit Martinu před jejím nejdůležitějším závodem na Zimních olympijských hrách přiletěla přímo do Soči její maminka Eva Sáblíková. Oběma se tak splnil jejich sen.

Foto: P&G (3x)

Martina Sáblíková se svojí maminkou a jejím přítelem Karlem

Článek

„Jsem velmi šťastná, že jsem mohla odcestovat do Soči. Vždy jsem chtěla Martinu doprovázet na Olympiádu a být tam pro ni, což za běžných okolností nebylo možné. Teď se nemůžu dočkat, až ji uvidím závodit,” svěřila se Novinkám Eva Sáblíková, jež měla možnost do Soči přiletět a strávit zde čas, za pomoci projektu „Děkuji maminko” společnosti Procter, která se snaží již několik let upozorňovat na důležitou roli maminek ve sportovních úspěších svých dětí.

Kromě obrovské podpory Martině dovezla i její nejoblíbenější čokoládu, protože jak sama potvrdila, dostatek energie teď Martina potřebuje ze všeho nejvíce.

Foto: P&G

Eva Sáblíková s olympijským maskotem.

Během celého pobytu Eva Sáblíková tráví čas s rodinami dalších 20 sportovců z celého světa v P Family Home, kde se o ně stará tým profesionálních vizážistů.

„Je velmi obohacující potkávat se s rodinami ostatních světových olympioniků, kteří společně sdílí své štěstí a úspěchy svých dětí,” dodává Eva Sáblíková, která do Soči nepřiletěla sama. Kromě jejího přítele Karla je tam i babička s dědou Martiny a její bratr.

Foto: P&G

Martina Sáblíková se svojí maminkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám