Hlavní obsah

Letní trendy podle fashion blogerek

Novinky, Eva Dvořáková

Léto se blíží mílovými kroky a vy zřejmě váháte, jaké klíčové kousky by neměly chybět ve vašem šatníku. Trendů pro rok 2014 módní návrháři vychrlili hned několik, ale který je zrovna ten váš? Inspirujte se radami předních českých a slovenských módních blogerek, které určily své klíčové letní fashion trendy.

Foto: Profimedia.cz

Léto se blíží mílovými kroky.

Článek

Nikola Pospíšil Šiková: Slip on boty

Foto: Archiv firmy

Nikola Šiková Pospíšilová

Kdysi jsem strašně toužila po klasických slip on botách od Vans, které jsem si ale nikdy nepořídila. Letos je tenhle typ tenisek v každé designérské kolekci a pomalu v každém obchodě, takže si to hodlám vynahradit! Navíc jsou moc pohodlné, což já se svým životním stylem a dvěma dětmi vážně ocením. Dají se nosit ke všemu – kalhoty, šortky, šaty, sukně, s ničím zkrátka nešlápnete vedle, a když zvolíte ty správné, klidně si s nimi můžete vzít i elegantní outfit se sakem. Můžou být i například kožené.

Foto: Archiv firmy

Nazouvací slip on boty Vans.

Veronika Bernáthová: Crop top a ustřižené šortky

Foto: Archiv firmy

Veronika Bernthátová

Toto léto by ve vašem šatníku rozhodně neměl chybět tzv. crop top, tedy tričko v délce nad pupík, který se nejlépe kombinuje se sukní s vysokým pasem. Nezapomeňte ale ani na Levi's šortky, čím kratší, tím lepší! Dají se sehnat téměř v každém second handu, pak už stačí jen pořádně ostré nůžky a nejoblíbenější kousek léta je na světě. Co se týče obuvi, letos jsem si zamilovala slip on nazouvací tenisky. Ty momentálně seženete v každém lepším obchodě. Na noze vypadají výborně a jsou extrémně pohodlné. Moje srdce si na léto získala značka Vans, která je svými slip ony proslulá.

Foto: Archiv firmy

Crop top, H&M 129 Kč

Sandra Kisić: Ovoce všude!

Foto: Archiv firmy

Sandra Kisic

Banány, melouny, jahody a ananasy, kdo by je nemiloval? Vypadají dobře na šatech, bundách i kalhotách a nejlepší jsou kabelky a psaníčka ve tvaru ovocíčka, obzvlášť v létě! Muži preferují ty melouny, pomeranče a broskve, ženy si vystačí s banány. Obzvlášť v H je teď banánová sezóna a mám pocit, že jsou na všem, trička, tašky, tenisky. Díky bohu, že fronty nenabývají délky těch na banány.

Ovoce se snažte kombinovat s jednoduchým zbytkem, nechcete vypadat přece jako Matějská pouť. Přiznávám, občas si k nim vezmu ten nejšílenější outfit, stříbrné Conversky, do ruky vycpaného mopse a jdu.

Foto: Archiv firmy

Hodinky, Asos. Kabelka ve tvaru melounu, Romwe.

Lucie Ehrenbergerová: Crop topy a boty Toms

Foto: Archiv sester Ehrenbergerových

Nikola Ehrenbergerová a boty Toms.

Pro mě jsou největším letním trendem letošní sezóny zkrácené topy. Je to trend, se kterým se musí zacházet opatrně, ale dá se s ním také hodně vyhrát. Já mám určitě v plánu si jich několik pořídit a nosit je budu hlavně s šortkami a sukněmi do pasu. A dalším takovým must have pro tohle léto jsou pro mě botičky Toms. Pohodlnější jsem snad ještě neměla a černé krajkové, které mám já, krásně doplní každý outfit.

Foto: Archiv firmy

Boty Toms, 1620 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám