Hlavní obsah

Kouzlení s barevnými laky na nehty

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V létě se o svůj zevnějšek staráme daleko více, než v jiných ročních obdobích. Máme spoustu letních bot v podobě žabek, sandálků či balerínek, češeme vlasy do drdolů, nosíme barevné rtěnky. Neodmyslitelně k létu patří i barevné laky na nehty, jejichž škála je místy doopravdy divoká.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka Heidi Klumová zvolila brčálově zelené, žíhané nehty.

Článek

Na sociálních sítích koluje spousta fotek perfektní manikúry. Záležet si na ní dávají hlavně celebrity, pro které je vizáž tou nejdůležitější vizitkou, nehty nevyjímaje.

Ačkoliv má drtivá většina z nich na svých nehtech manikúru gelovou, poskytne i tak dostatečný prostor pro inspiraci.

Foto: Profimedia.cz

Zlatá k létu patří naprosto neodmyslitelně

Foto: Profimedia.cz

Na trhu se objevují metalické pásky, které lze přidat do gelových nehtů, nebo do laku na nehty. Výjimkou ale nejsou ani laky v metalických a kovových odstínech.

Foto: Profimedia.cz

Trendy jsou také nálepky na nehty.

Trendy a moc dobře vypadají i laky ve fialkových, mentolových, světle růžových a pomněnkových barvách. Nelze ale zapomínat i na v poslední době velmi oblíbený trend přirozených, takzvaných nude laků. Ty se objevují v tělových, někdy i lehce perleťových odstínech.

Nehty po nalakování vypadají elegantně a upraveně zároveň, jsou jen přirozeně zvýrazněny. Pokud vás ale taková barva nezaujala, zkuste její pravý opak a sáhněte po metalických, nepřehlédnutelných odstínech.

Foto: Archiv firem

1. Sally Hansen Miracle Gel, 289 Kč. 2. Salon pro by Kate, Rimmel, 129 Kč. 3. Dlouhotrvající lak The ONE, Oriflame, 149 Kč. 4. Metalicky zlatý lak Models Own, Asos, 189 Kč. 5. Fialkový, Topshop, 189 Kč. 6. Bronzový lak s odlesky, Tosphop, 227 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se mentolových barev

Foto: Profimedia.cz

Gelová manikůra nebízí spoustu možností i 3D aplikací

Foto: Profimedia.cz

Ani obyčejný tělový lak nemusí být nudný. Zkombinujte jej se zlatou

V zimě se lakují především všechny odstíny červené a tmavě rudé, ovšem kdo si je zamiloval i v létě, rozhodně s nimi nikdy nešlápne vedle. Odvážlivci mohou červenou kombinovat s růžovou či oranžovou, což vytvoří zajímavou dvojici.

Foto: Profimedia.cz

Rudý lak by neměl chybět žádné ženě, Hodí se na spoustu příležitostí

Foto: Profimedia.cz

Gelová manikůra nebízí spoustu možností i 3D aplikací

Foto: Profimedia.cz

Kombinujte barvy

Neony a kontrasty. K tomu skvěle poslouží výrazné laky, kterých je v tomto období v drogeriích velká spousta. Vyzkoušejte pomerančovou, neonově žlutou, tyrkysovou, nebo všechny odstíny zelené.

A nezapomínejte ani na nohy. Barevná pedikúra je v létě vždy velkým trendem. Upravené nohy i nehty jsou v období otevřených bot téměř nutností.

Foto: Archiv firem

1. Sally Hansen Miracle Gel, 289 Kč. 2. Dermacol, 39 Kč. 3. Astor Quick and Shine, 99 Kč. 4. Dlouhotrvající lak na nehty The One, Oriflame, 149 Kč. 5. Lak na nehty Wild Things, Avon, 79 Kč. 6. Neonový Opi, Alza, 189 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste neonovou.

Foto: Profimedia.cz

Kníry jsou oblíbeným motivem nejen na oblečení

Foto: Profimedia.cz

Nezapomínejte ani na nohy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám