Hlavní obsah

Kendall Jennerová je nejlépe placenou modelkou na světě

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Kendall Jennerová se letos dostala na samotný vrchol nejlépe placených modelek na světě. Sesadila tak z pomyslného trůnu brazilskou krásku Gisele Bündchenovou, která se pyšnila prvenstvím celých patnáct let.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kendall Jennerová se stala nejlépe placenou modelkou světaVideo: Reuters

 
Článek

Kendall Jennerová, dvaadvacetiletá sestra známé televizní osobnosti a modelky Kim Kardashianové, se prosadila jako úspěšná modelka. Kromě toho, že ročně odchodí stovky přehlídek, je také tváří mnohých značek, jako je Adidas, Estée Lauder či Daniel Welington.

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jennerová

Mimo jiné také fotí jednu kampaň za druhou, velmi úspěšný je i její soukromý Instagram, který sleduje 84 miliónů lidí. Díky všem těmto aktivitám si Kendall tento rok vydělala přibližně 22 miliónů dolarů, což odpovídá necelé půl miliardě korun.

Gisele na druhé koleji

Sedmatřicetiletá Gisele Bündchenová původem z Brazílie si držela pomyslné první místo od roku 2002. Letos se podle agentury Reuters umístila na druhém místě s odhadovaným příjmem 17,5 miliónu dolarů (přes 379 miliónů korun).

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Gisele Bundchenová, která držela prvenství posledních 15 let, letos skončila druháVideo: Reuters

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchenová

Reklama

Výběr článků

Načítám