Hlavní obsah

Když slavní nemají zrovna svůj den

Novinky, ema

I slavné tváře se věnují vodním radovánkám. A také si některé z nich myslí, že když jsou na dovolené, určitě uniknou zvědavým hledáčkům paparazzi. Jenomže ti jsou bohužel všude a zrovna fotky z dovolených jsou velmi žádaným materiálem pro lačné oči jejich věrných fanoušků. S vervou po nich sáhnou i oblíbená bulvární média.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová se na pláži objevila v nevzhledných plavkách, ve kterých ukázala povislá ňadra. U obyčejných žen to nikoho nepřekvapí, ovšem o nedokonalosti Lohanové se dozvěděl téměř celý svět.

Článek

Protože celebrity většinou vídáme ve filmech nebo na červených kobercích a předních stránkách magazínů, kde jsou povětšinou upravené, a jak se říká, jako „ze žurnálu“, ne každého asi napadne, že ve volném čase tomu může být úplně jinak.

Spousta celebrit se k moři a na dovolenou vydává po celý rok, ovšem jejich fotky v plavkách se objevují nejčastěji v letním období, kdy se pro stejný relax rozhodnou i milióny obyčejných lidí, a co je nejdůležitější, i jejich fanoušků.

Obyčejní smrtelníci, žádní super lidé

A také fanoušci jsou občas docela zklamaní, protože jejich idoly nemají ve skutečnosti tak dokonalou postavu, o které dávají rozhovory na všechny strany a chlubí se, jak účinně bojovat s celulitidou, či že zkrátka mohou sníst i vypít vše, co jim pod ruku přijde. Hold odhalená těla jsou neúprosná a ukazují, že i oni jsou obyčejní smrtelníci a ne žádní superlidé. Naštěstí.

Povislá prsa, celulitida nebo nevhodná velikost či styl plavek. Všechny tyto „nedokonalosti“ jsou k vidění v oblíbených přímořských letoviscích, kam několikrát ročně zavítají slavné tváře. Pro jejich kritiky a odpůrce skvělá podívaná, pro obyčejné ženy dost možná satisfakce. Ovšem jde o přirozený náhled na realitu a ten je nutný, i přes kolikrát nesmyslné požadavky pracovních kontraktů, respektovat. Nikdo není dokonalý.

Foto: Profimedia.cz

Sharni Vinsonová

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová

Foto: Profimedia.cz

Adrienne Bailonová

Foto: Profimedia.cz

Ke$ha

Foto: Profimedia.cz

Uma Thurmanová

Foto: Profimedia.cz

Phoebe Price

Foto: Profimedia.cz

Nicole Austin

Foto: Profimedia.cz

Uma Thurmanová

Reklama

Související témata:

Související články

Když ženám stárnutí sluší

Přibývající vrásky na obličeji většinou spousta lidí pozoruje s velkou nelibostí. Nicméně objevují se i případy, kdy jsou přibývající léta pro člověka velkým...

Jaké boty se nosí v Hollywoodu

Co se nosí na červeném koberci? Respektive, jakou obuv volí celebrity na ty nejslavnostnější události? Možná vás to překvapí, ale i celebrity jsou obyčejní...

Výběr článků

Načítám