Hlavní obsah

Když jen růžová to může být

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Růžová je častokrát odsuzovaná jako barva pro panenky Barbie, také se přisuzuje blondýnkám, a to zejména proto, že většina odbarvených žen ji s oblibou nosí. Podívejte se ale na její módní benefity a možná i vy si k ní najdete cestu.

Foto: Ann Christine

Růžová barva není jen pro přeslazené dámy, zkuste ji i vy.

Článek

Chcete nosit růžovou, ale nechcete vypadat jako princezna ani jako panenka z cukru? Není problém. Pokud se celá, od hlavy k patě neobléknete do růžového kabátku, ale obléknete tuto barvu s citem a elegancí sobě vlastní, můžete vytvořit velmi zajímavý šmrncovní outfit.

A pokud si myslíte, že je tato barva vhodná pouze pro dámy nebo holčičí a infantilní modely, mýlíte se. Růžovou oblékněte k teniskám nebo slaďte s drsnějším a formálnějším chlapeckým stylem.

Lehký dotek ženskosti

Jste neustále na cestách, kabelky jsou vám cizí a veškeré potřebné věci nejraději schováváte do stylového batůžku? Pak jsou pro vás ideálním růžovým doplňkem nazouvací boty s pohodlnou latexovou klenbou, které vám budou na cestách věrným společníkem. Oblíbené džíny doplňte volným trikem, na hlavu nasaďte slamák a nezapomeňte na nízké ponožky do bot, díky kterým předejdete případným otlačeninám.

Foto: Archiv firem

Boyfriend džíny, H&M 999 Kč. Slamák, New Yorker 249 Kč. Batoh, Zoot 1999 Kč. Ponožky do nízkých bot, H&M 179 Kč. Triko s číslem, C&A 198 Kč. Růžové kečky Toms, Urbanlux 1620 Kč.

Maxidélka, která si hraje s neony

Růžová a oranžová k sobě ladí víc, než se může zdát. Veselá letní romantika, jako stvořená na festival nebo piknik, v sobě skrývá řadu potěšení. V první řadě pak roztomilý proutěný košík místo kabelky, bleděmodrou džínovou bundu a svítivé neonové doplňky v podobě bot a květinového náhrdelníku.

Foto: Archiv firem

Oranžový top, Topshop, info o ceně v obchodě. Proutěná kabelka, H&M 899 Kč. Boty na podpatku, Zara 1499 Kč. Světlemodrá džínová bunda, Wrangler, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, Zara 299 Kč. Růžová sukně, Zoot 549 Kč.

Color blocking do kanceláře

Využijte pestrobarevnosti a vyzkoušejte color blocking, hit minulého léta. Zkombinujte dvě výrazné barvy, v tomto případě růžové kalhoty a sytě červené sáčko. Zbytek doplňte neutrální bílou. Vyřádit se ještě můžete voňavými gumovými balerínkami, které do outfitu skvěle zapadají.

Foto: Archiv firem

Červené sako, F&F 749 Kč. Balerínky MEL, prodává Destroy, info o ceně v obchodě. Brýle, Lindex 139 Kč. Tílko, Ann Christine 249 Kč. Bílá kabela, Asos. Růžové kalhoty, Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Pastelová exploze originality

Pastelové barvy se těší velké oblibě. A také se není čemu divit, když vypadají prostě skvěle. Zkombinujte pouzdrovou sukni s růžovým oversized topem, pastelově žlutou kabelkou a mentolově zelenou mikinou. Zlaté doplňky se nehodí, proto dejte prostor velkému stříbrnému náhrdelníku s kuličkami. Celek neutralizujte klasickými bílými converskami. Díky spojení sportovních tenisek a mikiny bude outfit působit svěže a originálně.

Foto: Archiv firem

Top, Lindex 450 Kč. Bílé tenisky, Converse 1490 Kč. Pouzdrová sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, Lindex 399 Kč. Mentolová mikina, H&M 499 Kč. Žlutá kabela, Parfois 849 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nosit červenou barvu

O červené se říká, že je barvou lásky a vášně. Roste dokonce počet studií, které tvrdí, že červená barva je zásadním lákadlem pro zaujetí potencionálního...

Třpytivé doplňky na léto

Hluboké dekolty, odhalená ramena a vyčesané vlasy nosíme hlavně v horkém letním počasí. A protože už vedra v plné parádě udeřila, je čas doplnit nahá místa...

Výběr článků

Načítám