Hlavní obsah

Kabelky, které stojí za hřích

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hezké věci mají v ženských srdcích své místo. Obzvláště to platí u předmětů, které jsou přímo určené něžnému pohlaví, jako jsou například šperky nebo kabelky. Ostatně právě za nákup kabelky se nemusíte vůbec stydět. Nejedná se pouze o módní doplněk, ale také o praktického pomocníka, který vám dělá společnost každý den. Pořiďte si takovou, pro kterou vám zahoří srdce.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Karl Lagerfeld

Článek

Při nákupu nové kabelky je rozhodující příležitost, při které se má nosit. Opravdové dámy by měly mít doma alespoň čtyři modely. Klasickou elegantní kabelku do práce, psaníčko na večer, jednu velkou tašku na cestování a jeden designový kousek, po kterém sáhnou pokaždé, když chtějí udělat dojem.

Pokud vám při výběru nebrání rozpočet nebo etické zásady, sáhněte po koženém modelu, který při správné péči vydrží ve vaší skříni dlouhá léta. V případě, že jste zvyklá kabelky nestřídat, zvolte elegantní minimalistický model, který se neokouká a snadno se nosí.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: kabelka khaki, CCC, 2299 Kč. Kabelka s třásněmi, CCC, 2199 Kč. Kabelka, 4419 Kč. Rukavice, 1559 Kč. Peněženka, 2309 Kč. Vše Wittchen. Malá kabelka, Folbeur, 6900 Kč. Kabelka s přezkou, CCC, 699 Kč. Zelená kabelka, Lovelili, 28 300 Kč

Podzimní inspirace podle modelky Iriny Shaykové

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, CCC

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: DKNY, 4681 Kč. Lovelili, 23 500 Kč. CCC, 899 Kč. Folbeur, 6900 Kč. Deichmann, 799 Kč. Deichmann, 999 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, Kara, 6990 Kč

Milovnice módy se mohou poohlédnout po trendy kouscích. Letošnímu roku vládnou zejména malé kabelky do ruky ve stylu 90. let, případně modely s třásněmi či velkou sponou.

V každém případě ale vsaďte na kvalitní zpracování a vyhněte se velkým logům, která už nejsou aktuální.

Foto: archiv firem

Růžová, Furla, 9181 Kč. Lakovaná, Karl Lagerfeld, orientační cena 9000 Kč. Hadí, Karl Lagerfeld, orientační cena 9000 Kč. Černá malá, Orsay, 899 Kč. Modrá velká, Wittchen, 2039 Kč. Ledvinka, H&M, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Karl Lagerfeld

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, CCC

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Z mola do vašich šatníků: Výrazné límečky

Ráda se necháváte inspirovat novými módními výstřelky? Pak vás trend výrazných límečků nesmí minout. Vybírejte mezi romantickými halenkami, školáckými šaty...

Výběr článků

Načítám