Hlavní obsah

Jarní outfity v podání celebrit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv je počasí stále proměnlivé, jsou dny, kdy teploty atakují i dvacet stupňů Celsia. A v takovém teplém počasí už je potřeba přesedlat na jarní šatník. Pokud vám schází inspirace, podívejte se, co oblékly do ulic slavné tváře.

Foto: Profimedia.cz

Podívejte se, v čem vyšly celebrity do ulic a inspirujte se jejich módními kombinacemi.

Článek

Ležérně jako Kristin Cavallariová

U nás neznámá americká televizní hvězda zvolila na představení své nové knihy ležérní, místy až usedle působící outfit. Pokud vás její kombinace oslovila, můžete ji vyzkoušet také. A je to poměrně jednoduché.

Dobře padnoucí džíny z tmavě modrého denimu jsou samozřejmostí dámského šatníku, pokud toužíte po něčem novém, kupte si na jaro a léto džínové kalhoty v trendy délce - nad kotníky. K nim laďte béžové sandále na podpatku, nebo jako v případě Kristin, opět aktuální módní nazouváky.

Velmi svěže působí kombinace světlých barev s tmavým denimem, proto kromě bot volte v jemné pískovcové barvě i top protkaný zlatými nitkami a elegantní sáčko.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Top, F&F, 549 Kč. Sandále na podpatku, Baťa, 1399 Kč. Džíny, F&F, 629 Kč. Sako, Mango, 1799 Kč.

Mladistvá rebelie Dakoty Faningové

Dvaadvacetiletá populární herečka už dávno není tou malou holčičkou, kterou v roce 2001 proslavil film Jmenuji se Sam. Na procházku New Yorkem, konkrétně jeho částí Soho ladila své oblečení do barev.

Všemu dominovala luxusní Chanel kabelka v pestře růžové barvě, hned za ní sekundoval světle modrý propínací kabát. Vy jej můžete v teplém počasí nahradit klidně blejzrem nebo sáčkem v pomněnkově modrém, nebo jiném pastelovém odstínu.

Hlavně pohodlně, tak zřejmě znělo heslo přírodní platinové blondýny. Proto místo moderních skinny kalhot zvolila džíny rovného střihu a na nohy nazula klasické bílé sportovní tenisky.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Džíny, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Tenisky Adidas, Answear, 2499 Kč. Kabelka Calvin Klein, Answear, 2699 Kč. Lehké sako, H&M, 999 Kč.

Jedinečná kombinace podle Olivie Wilde

Krásná herečka Olivie Wilde dokázala zkombinovat kousky, na které by měl odvahu opravdu málokdo. Z outfitu, kde si o pozornost říká jemná a romantická krajka a zároveň drsná a nekompromisní kůže, vyšel doopravdy zajímavý celek.

Krásnou sukni pod kolena chlubící se krajkou a stejně tak i top zahalující dekolt doplnila drsnou koženou bundičkou a masivními sandály na hodně vysokém podpatku. Riskantní sázka, která vyšla na výbornou.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kožené boty na podpatku, Baťa, 299 Kč. Top, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kožená bunda, Zara, 2999 Kč.

V hlavní roli modrá podle Gigi Hadidové

Dvacetiletá americká modelka Gigi Hadidová si s outfity příliš lámat hlavu nemusí. Nejenže jí díky profesi šatník módními kousky přetéká, ale také proto, že si díky své fantastické postavě může dovolit obléci prakticky cokoliv.

Tímto outfitem by se mohly inspirovat především mladé dívky prahnoucí po nejnovějších módních trendech. Tím jsou bezesporu krátké topy nad pupík se stojáčkem a bez rukávů. K nim Gigi oblékla trendy volné džíny s obnošeným vzhledem a pohodlné černé nazouváky.

Pozornosti ale nesmí uniknout světle modrý křivák, který vypadá báječně. Namísto klasické černé celek rozzáří a dodá mu punc jedinečnosti.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Džíny, Zara, 449 Kč. Nazouváky, Deichmann, 599 Kč. Top, H&M, 199 Kč. Koženková bunda, Zara, 1299 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám