Hlavní obsah

Jaké trendy budou vládnout pánské módě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco v obchodech vrcholí výprodeje letních kolekcí, módní návrháři už prezentují to, co se bude nosit na jaře a v létě v roce 2022. Jaké pánské trendy budou vévodit příští sezoně podle značek Giorgio Armani, Louis Vuitton a dalších?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Hermes, Giorgio Armani a Louis Vuitton

Článek

Pokud dáváte přednost klasické nadčasové módě, svoji inspiraci naleznete u módního domu Giorgio Armani. Nové kolekci vládnou tradiční siluety. Převládají slim-fit obleky, svetry s výstřihem do véčka v kombinaci s volnými cigaretovými kalhotami do pasu.

Podobně konzervativní je i barevná škála. Kromě klasických neutrálních odstínů kolekci vévodí jasně červená barva, která si s neutrály skvěle rozumí!

Foto: Profimedia.cz

Giorgio Armani

Podobně jednoduchý styl převažuje i u značky Hermés. Důraz je kladen na neformální eleganci. K vidění jsou klasické střihy kalhot v kombinaci s volnočasovým vrškem.

Zásnubní prsteny už nezdobí jen prsteníčky žen, ale i mužů

Styl

Barvy odrážejí letní náladu. Zatímco spodní díly patří tmavým barvám, vrškům vládne jasně modrá, žlutá a pro Hermés typická oranžová barva. Svetry jsou často tvořené technikou ombré, kdy jedna barva postupně přechází v druhou.

Foto: Profimedia.cz

Hermés

Větší dávka extravagance byla k vidění u Diora. Na klasické obleky zapomeňte. Tento módní dům oprášil neonově zelenou barvu a na molo ji poslal hned v několika různých variacích.

K vidění byla na kabátech, svetrech, kalhotách, ale i doplňcích. Další barvou, která se prolínala celou kolekcí, byla tlumená fialovo-růžová. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

Dior

Největší dávku extravagance letos rozhodně předvedla francouzská módní značka Louis Vuitton. Kromě klasických pánských kousků v nevšedních provedeních byly totiž často k vidění i pánské sukně, a to ve všech možných variantách.

Kromě toho diváci mohli vidět pánské obleky s potiskem či metalické, nebo dokonce péřové komplety.

Foto: Profimedia.cz

Louis Vuitton

Foto: Profimedia.cz

Louis Vuitton

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Čím oživit pánský letní šatník

Pánský šatník sice není tak bohatý, jako ten dámský, ale i tak se s ním dá kouzlit. Šaty zkrátka dělají člověka a hezky upravený muž je potěchou pro oko. Jaké...

Výběr článků

Načítám