Hlavní obsah

Jaké šaty si celebrity oblékly na dobročinnou akci amfAR Gala 2018

Novinky, Linda Humlová

Ve středu 7. února se v americkém New Yorku uskutečnil dobročinný gala večer na podporu povědomí o smrtelném onemocnění AIDS s názvem amfAR Gala 2018. Akci přišly jako každoročně podpořit nejvýznamnější osobnosti módní scény. K vidění tak byly například modelky Heidi Klumová, Joan Smallsová či Ashley Grahamová. Podívejte se, jak to nejen těmto dámám slušelo.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sanne Vloetová

Článek

Galavečer amfAR pravidelně předznamenává blížící se Newyorský fashion week, i proto si celebrity na svém vzhledu dávají opravdu záležet. Podívejte se na letošní nejpovedenější modely i make-upy.

Róby večera

Supermodelka Heidi Klumová patří mezi stálý ´inventář´ všech akcí, „kde se něco děje”. Vždy budí pozornost, je nepřehlédnutelná a obléká šaty od těch nejluxusnějších návrhářů.

Výjimkou nebylo ani amfAR Gala, kde se ukázala v nádherné róbě od Zuhaira Murada, které dominoval vysoký rozparek a hluboký výstřih. Tmavě modrá barva šatů připomínající noční oblohu byla už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Aline Weberová

Zdobené šaty zvolila i její kolegyně a hvězda Victoria's Secret Devon Winsorová. Na rozdíl od Heidi ale zvolila naprosto odlišný střih, který zahrnoval všité kalhotky s vysokým pasem. Díky průhledné látce vynikla modelčina štíhlá postava a dlouhé nohy.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Devon Winsorová

Neméně krásnou, zato ale více konzervativní róbu si vybrala modelka Sailor Brinkley Cooková. Elegantní střih vyvážila výrazná růžová barva, která byla na černém koberci k nepřehlédnutí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sailor Brinkley Cooková

Modelka Sara Sampaio si oblékla jednoduché, postupně se rozšiřující černé šaty se třpytkami. Dokonale uhlazený účes pak dal vyniknout skvostnému diamantovému náhrdelníku, který ladil s ramínky šatů.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sara Sampaio

Zpěvačka Halsey se pro daný večer řídila heslem ´V jednoduchosti je krása´. Oslňující róba od libanonského návrháře Georgese Hobeika dala vyniknout její nádherné postavě i velkému množství tetování. Zpěvačka navíc róbu vhodně doplnila účesem ve stylu starého Hollywoodu a rudou rtěnkou.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Halsey

Nejpovedenější make-up

Ačkoliv dělají make-up celebritám speciální make-up artisté, i mistři tesaři se někdy utnou. To ale neplatilo v případě modelek Aline Weberové, Elsy Hoskové či herečky Lacy Haleové. Každá sice vsadila na zcela odlišný look, ale všechny dámy vypadaly skvěle.

Inspirujte se decentním líčením Aline Weberové, která vsadila na lehce zabarvenou rtěnku a dlouhé řasy. Pro výraznější look pak můžete přidat jemné stíny a kočičí linku tak, jako to udělala modelka Elsa Hosková.

Pro výraznější příležitosti se pak vyplatí vsadit na tmavě rudou rtěnku, která působí luxusně. A pokud máte plné rty jako Lucy Haleová, tak i neodolatelně sexy.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Aline Weberová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Elsa Hosk

Foto: Profimedia.cz

Herečka Lucy Haleová

Reklama

Výběr článků

Načítám