Hlavní obsah

Jaké oblečení připadá ženám na mužích nejpřitažlivější

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šaty dělají člověka, a tak není divu, že hezky oblečený muž přitáhne více pozornosti než ten, který výběrem oblečení nestrávil ani minutu. To potvrzují i tisíce žen na sociální síti Reddit, které hodnotily, jaké oblečení je na mužích nejvíc sexy. Zajímá vás výsledek?

Foto: Profimedia.cz

Čas investovaný do výběru oblečení se rozhodně vyplatí.

Článek

Některé z nejméně překvapivých odpovědí zahrnovaly vypasované džíny, které by měl mít každý muž ve své skříni. Dále dámy hlasovaly pro klasický elegantní vzhled v podobě dobře střiženého klasického černého obleku. Zároveň ale na síti uvedly, že špatně padnoucí oblek se naopak míjí účinkem a je vyloženě antisexy. Takže, pánové, pryč s obleky, které jste nosili ještě v tanečních.

Foto: Profimedia.cz

Investice do dobře střiženého obleku se vyplatí.

Ženy také ocenily dobře padnoucí černé slim kalhoty, obyčejná bílá trička či ležérní flanelové košile. Některé překvapivě hlasovaly i pro sportovní topy a trička.

Foto: Profimedia.cz

Džíny musí sednout.

Nejčastěji zmiňovány byly ale vyhrnuté rukávy, které se staly nejoblíbenějším módním trendem, jenž zabodoval u žen napříč generacemi. Mužné ruce se zkrátka ženám líbí a díky vyhrnutým rukávům si je mohou vychutnat v celé jejich kráse. Jedna žena podle DailyMailu na síť dokonce napsala: „Propínací košile s dlouhými vyhrnutými rukávy vypadá dobře snad úplně na všech.”

Foto: Profimedia.cz

Ohrnuté rukávy jsou sexy.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Anketa

Jaké oblečení se vám na mužích nejvíc líbí?
Černý oblek
8,2 %
Vypasované džíny
2,8 %
Košile s ohrnutými rukávy
59,5 %
Sportovní oblečení
5,4 %
Jednoduché tričko a černé džíny
24,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1306 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám